נגישות
נגישות

Ultherapy לאיזור הצואר והפנים

דיון מתוך פורום  מתיחה והצערת הפנים ללא ניתוח

09/09/2018 | 23:48 | מאת: יעל

שלום. בת 57. מעוניינת לעשות טיפול ב ultherapy לאזור הצואר - עור עודך והחצי התחתון של הפנים. האם מומלץ ? יעיל ?

לקריאה נוספת והעמקה

התוצאות של הטיפול טובות כאשר יש מעט עור עודף. השינוי לא מספיק משמעותי במידה ויש עור עודף ניכר. מאוד תלוי גם מה השאיפות שלך. אם את רוצה שינוי משמעותי אז רק מתיחת פנים וצוואר תתן לך תוצאות טובות. כל הטיפולים האסתטים, כולל הזרקות חוטים ומיצוק על ידי us ממוקד כגון האולטרה יתנו שיפור מסויים, זמני ולא תמיד מספק עם נפילת העורמשמעותית. כמובן שזאת דעתי ומבוססת על ניסיוני.לדעתי הפחד מניתוח לא מוצדק והתוצאות בהחלט שוות את תקופת ההתאוששות

מנהל פורום מתיחה והצערת הפנים ללא ניתוח