נגישות
נגישות

מתיחת צוואר ללא ניתוח - בלייזר ?

דיון מתוך פורום  מתיחה והצערת הפנים ללא ניתוח

03/05/2018 | 08:37 | מאת: כהן יצחק

האם זה בטוח בלייזר ?או שיטה אחרת ללא ניתוח ? האם נשארים סימנים ?צלקות ....חסרונות אני בן 70 רזה והצוואר התחיל להזדקן.. תודה מראש.

לקריאה נוספת והעמקה

יצחק שלום רב הצוואר הוא איחד האזור המאתגרים בטיפולים ללא ניתוח. התוצאות מאוד מוגבלות ולרוב קצרות טווח. אין טיפולים חיצוניים יעילים לצוואר לטעמי. במידה ויש רפיון מינימלי אז ניתן להזריק חומצה היאלורונית עדינה כגון סקין בוסטר או פרופיליו. בטיפולי לייזר לצוואר הכוונה טיפולים זעיר פולשני . זה למעשה שאיבת שומן תחת אלחוש מקומי עם התאוששות של מספר ימים . התוצאות גי טובות בדרך כלל בצוואר עם רפיון קל וללא שומן רב. במקרים יותר קשים התוצאות חלקיות . לרוב צריך ניתוח מתיחת צוואר גיל 70 זה כבר גיל מכובד לטיפולים אסתטיים לא פולשניים.

מנהל פורום מתיחה והצערת הפנים ללא ניתוח