טיסברי ווירוס JC

דיון מתוך פורום  בטיחות הטיפולים בטרשת נפוצה

08/02/2012 | 12:32 | מאת: ר

במידה ולא נמצאו אצלי נוגדנים לוירוס ואני משתמשת בטיסברי, האם כתוצאה מהשימוש יכולים להיווצר הנוגדנים ואאלץ להפסיק את השימוש בתרופה?

לקריאה נוספת והעמקה

הנוגדנים מעידים על חשיפה לוירוס (שקורה ב50% מהאוכלוסיה) ולא קשורים לטיפול בTYSABRI. כלומר המשך הטיחפול בTYSABRI לא גורם להעלת הסיכון למצוא נוגדנים נגד הוירוס זה. עם זאת יש עליה קלה באחוז החיוביים לניגדנים עם הגיל ולכן יש לחזור על הבדיקה מדי שנה לפחות.

מנהלי פורום בטיחות הטיפולים בטרשת נפוצה