האם זה חשד לטרשת נפוצה?

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה

04/01/2023 | 17:59 | מאת: איתי

לפני שנתיים התחילו לי בעיות של דחיפות ותכיפות של מתן שתן אורולוג אמר ערמומנית מוגדלת עם הזמן הבעיה נרגע ומצב השתפר וכרגע יש רק זרם חלש וקצר ולפעמים רגיל לרוב חלש וקצר. אבל לפני שבועהתחיל לי קפיצות בעפעף העליון בצד שמאל בצד של כמה שניות ונעלם שמתי לב שזה קורה בעיקר שאני סוגר עיינים חזק ואז פתוח זה לא נראה לעין אבל מורגש שהיא כאילו מקפצת או רוטטת האם זה חשד לטרשת נפוצה או קשור לתסמינים שלה

04/01/2023 | 18:02 | מאת: איתי

תוחשת מעין דופק בעפעף אנע יוסיף שכרגע אני לא סובל מתחושת נימול וכאלה זה דברים שמתפתחים עם הזמן?

04/01/2023 | 18:05 | מאת: איתי

וגם לא סובל קפיצות בשרירים אחרים בגוף רק העפעף קופץ

04/01/2023 | 18:11 | מאת: איתי

בן 25

12/01/2023 | 12:58 | מאת: איתי

המשך להודעה הייתי אצל רופא עיינים נישללה בעיית עיינים הכל תקין

סבירות נמוכה שזה קשור לטרשת - הדרך לבדוק היא להבדק אצל נוירולוג.

מנהל פורום טרשת נפוצה