תסמינים מעל שנה שמחמירים

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה

24/07/2022 | 04:57 | מאת: שרה

שלום לפני כשנה סבלתי מזיהום והמקביל התחילו לי תסמינים נוירולוגים שעד עכשיו לא עברו ובעיקר מחמירים: ראייה כפולה חולשה חזקה ברגליים שמחמירה עיקצוצים בכף הרגל וזרמים לאורך הרגליים חוסר שיווי משקל ואי יציבות. עשיתי mri ראש ועמוד שידרה צווארי וemg יצא תקין. לפי כל התסמינים מרגישה שזה טרשת אבל במיון שלחו אותי הביתה כמה פעמים ואמרו לי להפסיק מעקב נוירולוגי אורטופד שלל בעיות בגב ולבנתיים רק מחמיר לי החולשה ברגליים הגעתי למצב שבקושי עומדת בקושי הולכת והראייה כפולה התחזקה מאוד. אשמח לכל המלצה ועצה

התסמינים של טרשת נפוצה אינם ספציפיים ולכן הרבה חודשים שמדובר בטרשת למרות שהגורם הינו שונה. הייתי ממליצה לפנות ל נוירולוג בכיר שירחיב את אפשריות האיבחון

מנהל פורום טרשת נפוצה