טרשת נפוצה האם כשלון קו טיפול ראשון מידת דחיפות הפגישה

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה

25/01/2022 | 22:50 | מאת: אורית

05/21 אובחנתי עם התקף לראשונה אני מתגוררת באילת ובשיא הקורנה בה היינו מנותקים לקח חודש וחצי עד שהצלחתי להיפגש עם נוירולוג לאחר high dose steroids עם ירידה הדרגתית חזרו כעבור חודשיים וחצי כישורים שיווי משקל יכולת הליכה עקב בצד אגודל שדה ראייה וביטחון במרחב הנגעים הדמיאלינטיבבים בגזע המוח ובפונס הוחל טיפול ב tecfidera בחודש האחרון כאבי גב שורפים פועמים בעת התקף כאב ומופיעים בעיקר בערב חזרתי על mri עמ ש צווארי וגבי ישנם נגעים בעמש לחא קליטה שלא נראו 4 חודשים קודם בכל זאת שלחתי לפענוח נוסף ע י נוירו רדיולוגית אשר ציינה שישנה התקדמות לאורך השנים ידוע על נגעים ללא התקף מ2016 פרשנות של ללא מעורבות היו לא נכונים ואכן היו נגעים האם כשלון טיפול קו טיפול ראשון? איך ממשיכים ? אשמח לפגישה פרטית מקווה שיש זמינות ומה מידת הדחיפות ביצעתי בדיקת jcv טרם תשובה

ישנן הרבה אפשריות טיפול שבעבר כונו קו שני , היום המינוחים השתנו לשמחתנו. מדובר על התאמת טיפול לפי מידת הפעילות של המוטופל האינדבידואלי. הדחיפות היא ברמה של שבועות. ומומלץ להחליף טיפול עם עדיפות לטיפולים שמתחילים להשפיע מהר יותר. בריאות שלמה

מנהל פורום טרשת נפוצה