נימולים וכובד על הראש

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה

19/11/2022 | 11:21 | מאת: ס

בת 31 בריאה ללא מחלות רקע חוץ מapla syndrome מקבלת קלקסאן ואספירין בזמן הריונות רק. לפני כחודשיים וחצי הרגשתי נימולים בידיים ורגליים יותר תחושות כמו צריבה לכן נעשה mri ראש וצוואר באותו שבוע שהיה תקין לגמרי בזמנו בדיקה נוירולוגית הייתה תקינה גם היא כעבור תקופה קצרה הנימולים עברו. כרגע לפני שבוע בערך מרגישה כובד ומעין לחץ על הראש באזור האחורי, בהמשך התחלתי להרגיש נימולים בעיקר בשתי הרגליים . נבדקתי עי אורטופד ששלל בעיה אורטופדית אך העלה המילה טרשהת והפנה אותי לנוירולוג ולemg גפיים עליונות ותחתונות. הוא אמר שיש גם בדיקות דם לms חוץ מmri ושצריך להשלים mri לכל אורך עמוד השדרה. הנימולים כבר 5 ימים ללא שיפור ותחושת הלחץ על הראש עדיין מורגשת אך מנסה לתפקד כרגעל ללכת לעבודה וגם ללימודים. ( מכיוון שהרבה פעמים העלו הנושא של מתח נפשי - אני בכלל לא מתוחה ) רק התחושות האלו מוזרות לי .

ההמלצה שלי לפנות לרופא משפחה שישקול להפנות לנוירולוגדחוף אפילו דרך מיון

מנהל פורום טרשת נפוצה