שאלה על תלונות נימול

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה

16/12/2022 | 10:43 | מאת: מימי

האם נימול מעל חודש ברגליים שמלווה בתחושות שריפה שמתגברת בזמן שכיבה ומעט סביב השפתיים מתאים לטרשת? וגם הרגשה שהיא מוזרה כמו לחץ שמופעל על הגוף אם אני בעמידה זה על הראש אם אני שוכבת זה באזורים אחרים בגוף ( אף פעם לא הרגשתי דבר כזה!). מה הסבירות של טרשת במידה וmri ראש וצוואר תקין מלפני 3 חודשים ( נעשה בגלל אותן תלונות אך התלונות של הנימולים היו באזור הלחי הפנים והיד וממש בקטנה) ובבדיקה נוירולוגית תקינה . הנוירולוג חושב שאין צורך בעוד בדיקות אני חוששת מאוד שזה התקף של טרשת בגלל שאני צעירה בת 31. ברקע בריאה ללא מחלות רקע. ביקרתי גם אצל אורטופד והוא אמר לי אלו תלונות נוירולוגיות ולא אורטפדיות . תודה אשמח למענה או כיוון האם להתעלם מזה כמו שהנוירולוג חושב( מדובר בנוירולוג טוב ובכיר) ?

נשמע שאת סומכת על הנוירולוג שהוא טוב ובכיר , בדיקתו תקינה וכן בדיקות הדמיה מקיפות תקינות כך שלא סביר שמדובר בטרשת נפוצה. במידה ואת לחוצה מכך את תמיד יכולה לקבוע לאחד ממרכזי הטרשת בארץ

מנהל פורום טרשת נפוצה