חשד לטרשת ובדיקות לא חד משמעיות

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה

08/01/2023 | 14:31 | מאת: אנונימית

לאחר אירוע של דלקת בעצב הראייה העין בתהליך החלמה אבל עדיין סובלת מכאבים לאחר סיום הטיפול בסטרואידים חשד לממצא יחיד בmri מוח ועכירות קלה בתאי המסטואיד Mri עמוד שדרה וצוואר תקינים לאחרונה הגיעו תוצאות הניקור מותני הכל יצא תקין מלבד גלוקוז גבוהה לעומת גלוקוז נמוך בדם Positive intrathecal igg synthesis לעומת שליליים בדם לאחר כל בדיקה שמגיעה כל פעם יורד ועולה החשד לטרשת או מחלה אוטואמונית אחרת אשמח לדעת אם יש סיבה לדאגה חשד או אבחנה לטרשת עם הממצאים האלה תודה!

לצערי לא ניתן להתייחס ללא בדיקתך ובדיקת ההדמיות עצמן. בריאות שלמה

מנהל פורום טרשת נפוצה