רדימות ברגליים ובידיים ופלג הגוף התחתון

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה

30/05/2022 | 14:05 | מאת: נריה

אשתי מלפני חצי שנה בערך התחיל להרדם לה רגל ימין בהתחלה ואח"כ שתי הרגליים ומיד פנינו לבי"ח שערי צדק ונתנו סטרואידים ולא עזר מיד ולאחר כמה שבועות היה שיפור לא לגמרי עד הסוף ואח"כ הדרדר עוד הפעם וחשבנו שזה יעבור מאליו ועד שהגיע לרכל הגןף רדום לה כולל הידיים חוץ מהראש ופנינו לביה"ח הדסה עין כרם ונתנו לה טיפול של סטרואידים עשרה ימים ולא עזר ואח"כ נתנו לה טיפול בפלזמה זה לא עזר וגם נהיה פתאום התכווציות נוראיות בשרירים האם יש דרך לטפל בזה בצורה תרופתית או שאולי זה מלחץ וצריכה טיפולי אומופתיה

במידה וזה מטרשת נפוצה - לא היה ברור ממה שנכתב - אז ישנם טיפולים שניתן להציע. בכל מקרה רצוי ומומלץ לבוא למרפאה להבדק

מנהל פורום טרשת נפוצה