האם זה מצב שיכול להתפס כטרום טרשת?

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה

04/07/2022 | 23:42 | מאת: Dan

שלום אני בן 23 כבר 5 שנים אני סובל מתסמנים שמלווים אותי כמעט כל היום , נימול בגוף במיוחד בקרקפת , חולשת גפיים, פגיעה בראייה, הפרעות בדיבור, חוסר יציבות בהליכה , רעד פנימי בגוף כמו ויברציות , כאבי ראש , ורטיגו , תחושת שריפה בעור , כאבים בשרירים , עשיתי mri מוח 3 פעמים תקין , mri עמוד שדרה תקין , emg תקין , eeg בעירנות וגם בשינה תקין , עשיתי בדיקות דם לאחרונה יצא שיש לי חוסר ויטמין b12 וגם ויטמין d , הנוירולוג שלח אותי לפסכיאטר ונתן לי כדור הרגעה ואני עדיין כמו שאני שום דבר לא השתנה .

הסיכוי שמדובר בטרשת נפוצה קטן מאד בהינתן MRI ראש וחוט שדירה תקינים .

מנהל פורום טרשת נפוצה