חולשת שרירים עייפות ותשישות

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה

03/04/2022 | 17:18 | מאת: יעקב

שלום וברכה. אני בן 32, בריא בד"כ. מאז שחליתי בקורונה לפני כשנה וחצי, אני סובל מפעם לפעם מהתקפי חולשה ועייפות. אבל בשבועות האחרונים אני סובל מתופעה שמעולם לא חוויתי: חולשה בשרירים, שמתבטאת בקושי בדיבור ובליעה וכן בחיוך, עייפות ותשישות קיצוניים, כאב בעין שמאל, וקושי בפעולות עדינות בידיים. כמו כן, סובל מחולשה וסחרחורת לאחר קיום יחסים. ביצעתי בדיקות דם (ספירה וכימיה) וכן בדיקת CK והכל תקין ב"ה. האם יש לחשוד בהתקף של טרשת?

סיכוי נמוך ביותר . אם אתה לא רגוע מומלץ להבדק על ידי נוירולוג כללי

23/10/2022 | 18:48 | מאת: דוד

היי האם מצאת מה הבעיה שלך? אני סובל בדיוק כמוך מאותם תסמינים ועשיתי את כל הבדיקות איני יודע מה הבעיה

23/10/2022 | 19:26 | מאת: יעקב

מסתבר שאלו תופעות של פוסט-קורונה ממושכות. כבר תקופה ארוכה שהתסמינים חלפו והם מופיעים לעיתים רחוקות.

17/11/2022 | 20:10 | מאת: איציק

היי יעקב. כמה זמן לפני הופעת התסמינים חלית בקןרונה? אני חווה בחודשיים האחרונים את התסמינים- חולשה ביד נימול ותשישות וחליתי בפברואר. האם נוירולוג אישר לך שזה פוסט קורונה?

מנהל פורום טרשת נפוצה