האם יש התקדמות שקטה של טרשת נפוצה?

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה

20/10/2022 | 00:38 | מאת: מתמודדת עם טרשת נפוצה

היי, אלו תוצאות הmri האחרון שלי בתמצות יש לי עוד מוקדים גם בחוט שדרה ונוספים במוח שלא כתבתי אבל כולם ללא האדרה. רציתי לשאול איזה סוג טרשת נפוצה יש לי? האם המצב של המחלה נקרא שהוא מתפתח (היה לי רק התקף יחיד לפני שש שנים) אבל מנגד התוצאות של האמריי נראות שהמחלה במקביל מתפתחת. יש לי תופעות של חולשה בידיים וכו אבל לא משהו רציני שהרגשתי צורך לפנות למיון או לטיפול דחוף וכדומה. השאלהשלי האם זה מתפתח בצורה שקטה ואם יש דבר כזה או אם זה ללא האדרה אין סיבה לדאגה. תודה לך! מוקדים חדשים בצנטרום סמיאובלה דו צדדית וחומר לבן פריונטריקולרי לא פעילים, מוקדי אות חריג בחומר החבן סופרה ואינטפהטנטוררליים. מודגם מוקד אות חריג זעיר בגנו של קורפוס קלוסום ללא שינוי, מודגמים אות חריג מרובים מעל ומתחת לטנטורין בחומר הלבן פינטריקטלרי דו צדדי ובנוחון ימין וברכיון פונטיס דו צדדי.

בהשוואה ל MRI הקודם ישנה התקדמות . לא כתבת מתי היה ה MRI הקודם. בהחלט יכולה להיות התקדמות הדמייתית ללא התקדמות קלינית בתפקוד של המטופל.ת

מנהל פורום טרשת נפוצה