סימפטומים של טרשת נפוצה

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה

31/07/2022 | 20:39 | מאת: אריק

שלום פרופ', בן 26, בריא בדר"כ. לפני כחודשיים חוויתי מעין התקף של עקצוצים ברגל ימין שהתפשט ליד ימין כעבור יממה. בנוסף, הייתה קהות תחושה באזור מסוים בירך שמאל. לאחר כ 5 ימים הכל עבר כלא היה. לפני חודש חוויתי שוב הרגשת עקצוץ ברגל ימין שחלפה לאחר יממה. לפני כמה ימים שוב חשתי עקצוץ לאורך יד ימין שחלף לאחר מספר שעות. אציין שפרט לעקצוצים שבאים והולכים, אין תסמינים אחרים ואני מרגיש טוב. הרגשתי היא שכאשר ישנו מצב של מתח נפשי התסמינים מופיעים. האם מדובר בתסמינים אפייניים לטרשת נפוצה?

מה שאתה מתאר מאד לא ספציפי. המלצתי - ללכת לבדיקת נוירולוג בקופת החולים שישקול לשלוח לברור, בהתאם לבדיקה נוירולוגית מקיפה

התלונות אינן מספיק ספציפיות. ההמלצה לפנות לנוירולוג כללי בקופת חולים ולפי בדיקה וההתרשמות הקלינית , ישקל הצורך בבדיקת mri וכו.

מנהל פורום טרשת נפוצה