תחושת צריבה ושריפה בפנים

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה

19/10/2022 | 09:52 | מאת: איציק

בוקר טוב. בן 52. סובל מזה כחודש וחצי מכאבים בפנים, לחיים מצח אף, תחושת צריבה ולחץ. ביצעתי ct עם חומר ניגוד תקין. רופאי עור ועיניים שללו בעיות בתחומם. אין לי בעיות מוטוריות או תחושתיות במקומות אחרים. מה יכול לעוד לבקש כדי לדעת מה יש לי? האם אלו תסמינים של טרשת נפוצה?

01/11/2022 | 22:20 | מאת: איציק

מוסיף אחרי שבוצע mri מוח וארובות עיניים כי שתיהן לסיכום בגדר הנורמה . החומר האפור והלבן שמורים ללא מוקדי סיגנל חריג. האם יכול להיות רגוע ? לפחות בנושא הטרשת?

13/11/2022 | 21:05 | מאת: איציק

אשמח לתשובה בבקשה

מנהל פורום טרשת נפוצה