הרדמות בפנים - מודאגת

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה

04/11/2022 | 08:43 | מאת: נועה

היי, בת 40 אמא לשלושה ילדים, בריאה בדרך כלל. לפני שבועיים קמתי בבוקר, שטפתי פנים והרגשתי הרגשה מוזרה בפנים, כאילו פחות מרגישה את המים. המשכתי כרגיל עד שהבנתי שהפנים שלי רדומות, לא בטוחה אם זה התחיל בצד אחד או שני הצדדים, אבל צד שמאל של הפנים היה רדום. ההרגשה כמו אחרי הרדמה אצל רופא שיניים- מאיזור השפה השמאלית, הצד השמאלי של החניכיים, לצד האף, הלחי ומתחת לעין. כעבור מספר ימים שזה לא עבר פניתי למיון שעשו לי בדיקות דם, נוירולוגיות וct ראש שיצאו תקינות. כעת ממתינה לתור ל mri. שבועיים אחרי הסימנים קצת פחתו אבל אני עדין מרגישה פחות תחושה בצד שמאל. מה זה יכול להיות?

כדאי להמתין ל MRI .

09/11/2022 | 00:01 | מאת: נועה

תודה, אני סובלת גם ממחסור חמור בברזל, האם יש קשר בין זה לטרשת נפוצה או תסמינים דומים?

מנהל פורום טרשת נפוצה