האם יש לי סבירות לטרשת נפוצה?

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה

25/08/2022 | 15:38 | מאת: ענת לוי

הי ממי ענת בת 47 סובלת מכאיב שרירים חמורה ובמקביל אייפון שרירים ביד שמאל ו2 אצבעות מיד שמאל ברגליים ריפיון שרירים ברגל שמאל וממש קשה לי ללכת בזמן הפדיון הזה סוג של התקף כולל מצלמות ברגליים אחרי הליכה של כמה דקות דיברת ct מראה שהיה ארוע מוחי חולף קשיי דיבור לעיתים דחופות לאחרונה עקב תסחיף ראתי אני בבדיקות לחשד לופוס שחלק מהבדיקות גבוליות וחלק שליליות האם זה יכול להיות טרשת נפוצה? ואם כן למי לפנות אפילו באופן פרטי אישפוז יום לאבחון וכו..כדי לטפל בזה במהירות

כדאי לפנות לבדיקה נוירולוגית לאחד המרכזים לטרשת נפוצה בארץ. הם בדכ מטפלים לא רק בטרשת אלא גם בסיבוכים נוירולוגיים של מחלות אימוניות סיסטמיות

מנהל פורום טרשת נפוצה