פוסט טראומה

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

06/12/2013 | 19:19 | מאת: נטע.

שלום ד"ר גרין אני סובלת מפוסט טראומה מורכבת. לצערי יש לי הכל מהכל: סיוטים, התקפי חרדה, קושי להרדם ולשמור על שינה רציפה, פגיעה עצמית, הפרעות אכילה (בעבר), תחושת עצב, ריקנות כרונית ובדידות איומה (למרות שנשואה ובעלת חברים רבים). עברתי טיפול PE שנכשל והיה קשה ומציף. עברתי טיפול דינמי שאומנם גרם לי להרגיש פחות לבד אבל לא הקל על הסימפטומים הפוסט טראומטיים. ניסיתי ללמוד טכניקות נשימה והרפיה אך זה לא עזר. מה עושים? אני קרובה לייאוש. תודה מראש נטע

שלום נטע, אני יכול להבין את תחושת הייאוש שלך. אני עצמי התמודדתי עם הלם-הקרב שלי, ושל אחרים, במשך שנים רבות, עד שהבנתי שפוסט-טראומה אינה מחלה, ולכן ההבטחות 'לרפא' זאת אינן יכולות להתגשם. כדי להתמודד עם הטראומה הפרטית שלי פיתחתי את גישת 'האימון הרגשי', שאינה טיפול אלא דרך מעשית לשחזור תחושת הביטחון שנפגעה. אם תכתבי לי אשלח לך פרטים על גישה זו: [email protected] בברכה, ד"ר דרור גרין

מנהל פורום טראומה והלם-קרב