עלייה במשקל בעקבות אימונים

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

02/07/2020 | 08:35 | מאת: אולגה

שלום, מזה כחודש וחצי חזרתי להתאמן באופן קבוע 4 פעמים בשבוע. לרוב אני מתאמנת בחוגי ספורט ולא בחדר כושר עם משקלים בין 6 ק"ג עד 8 ק"ג. האם זה יכול להשפיע על המשקל ואראה עליה במשקל כבר אחרי תקופה כל כך קצרה? אני מדברת על עליה של קילו מהשבועיים האחרונים. אם כן האם עלי להתאמן עם משקלים נמוכים יותר כדי להימנע מהעליה? תודה

אולגה שלום, לא ברור מהי מטרתך? הורדת% שומן ? חיזוק? העלאת מסת שריר? פרטי ואשמח לחזור אליך. ללא קשר, משקל אינו מדד מדויק ל% שומן. בהצלחה אורי

02/07/2020 | 11:15 | מאת: אולגה

שלום, תודה על המענה המהיר. המטרה היא עיצוב ושימור, לא העלת מסת שריר. המטרה היא שמירה על משקל תוך עיצוב הגוף.

אולגה שלום, אם כך ממליץ להמשיך על הקפדה של תזונה בדגש על איזון בים מאזן קלורי לגרעון קלורי, לבצע פעילות אירובית ולהמשיך גם אימוני כוח, את אימוני הכוח בהחלט מומלץ לבצע במשקלים בינוניים ומעלה , אין צורך לחשוש . בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה