חו"ד על תוכנית אימון AB ביתי

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

06/04/2020 | 13:19 | מאת: חגי

היי, אחרי כחצי שנה של אימון FBW, רקחתי לעצמי מכל מיני מקורות אימון AB ביתי. אשמח לחוות דעת מקצועית. הערות: בן 49, בריא עם עודף משקל קל, מתאמן על כוח 3-4 פע' בשבוע וריצות 3 פע' שבוע. * = עם משקולות יד אימון A רגליים: סקווטאים* לאנג'ים* דדליפט* חזה: שכיבות סמיכה לחיצות חזה בשכיבה* פרפר בשכיבה* יד קדמית: כפיפות מרפקים עם שתי ידיים בעמידה* פטישים* אימון B גב: מתח חתירה ביד אחת ברכינה* כתפיים: לחיצות כתפיים בעמידה* הרחקת כתפיים לצדדים בעמידה* יד אחורית: פשיטת מרפקים בשתי ידיים בעמידה* ג'קסונים בטן: כפיפות בטן פלאנק

חגי שלום, 1.מהי מטרתך? 2. אם אתה באימון AB אתה צריך לפחות 4 אימונים בשבוע ולא 3. 3. האם מגיע לאזור הכשל באימון? פרט ואשמח לחזור אליך בהצלחה אורי

06/04/2020 | 14:01 | מאת: חגי

מטרה בגדול חיטוב, ירידה בשומן ועליה בשרירים. אתאמן 4 פע' בשבוע עם ה AB. משתדל להגיע לאזור הכשל, כלומר אם עושה 12 חזרות ובסט האחרון מרגיש שיכול להמשיך ל 13 ו 14 אז רושם לי להעלות משקל בפעם הבאה.

חגי שלום, חיטוב = הורדת % שומן כלומר להיות בגרעון קלורי. אימוני כוח - להשתדל להגיע לאזור הכשל בכל סט, גם אם יש צורך בהעלאת החזרות זה בסדר. לא חייבים בכל אימון אבל להיות שם. בסה"כ התכנית בסדר . בהצלחה אורי

06/04/2020 | 16:49 | מאת: חגי

תודה רבה!

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה