תקיעה במשקל במשך חודש וחצי.

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

02/09/2020 | 14:41 | מאת: לינור

בת 28, ירדתי 11 ק"ג בשנה האחרונה בעזרת תפריט מותאם (בהתחלה 1250 קל' והיום כ-1000 קל) וכמובן אימונים פונקציונלים של 4/5 אימונים בשבוע. גובה 1.66 משקל 63. בחודש וחצי האחרונים המשקל לא זז. לא יורדת מה-63 ק"ג, אולי בגרמים למעלה למטה. איפה אני טועה? מיואשת.

לינור שלום, 1.במרבית המקרים התשובה היא בנתונים כלומר איני בטוח שהנתונים מדויקים. 2. 1000 קלוריות זה מעט מדי , בוודאי לפי תיאורך של 4/5 אימוני כושר פונקציונליים . 3. לא ציינת אם התכנית נעשית בעזרת ליווי מקצועי, אם לא ממליץ בחום לשלב תזונאי, רצוי ספורט . 4. לא ציינת מהם האימונים - פונקציונלי - מה הכוונה? אימוני כוח? פרטי ואשמח לחזור אליך. בהצלחה אורי

02/09/2020 | 18:21 | מאת: לינור

היי אורי, תודה על התייחסותך. כן התפריט נבנה ע״י המאמן כושר שלי שגם למד תזונת ספורט אצל שגיא הלוי. אימון כוח אחד במשקלים גבוהים, והשאר אימונים בעצימות גבוהה, ודופק גבוה, הרבה אירובי (ברפיס, סליים בול, קפיצות לקופסאות וכדומה)סקוואטים למיניהם עם משקלים נמוכים והמון חזרות. (האימונים הם בסטודיו ולא בחד״כ). תודה רבה

לינור שלום, 1. עדיין לא ברור לי המספר אלף קלוריות ולמה ? כל זאת בהנחה שהוא אכן מדויק. זה מעוט מדי ולעתים עלול להכניס את הגוף "לסוג של מגננה" . 2. לדעתי מומלץ לעבור ל 2 אימוני כוח במשקלים גבוהים ( להמיר אחד אירובי בכוח) אני מודע לבעייתיות שאת נחשפת אליה כרגע ( שתי דעות ) אבל שאלת... התחושה שלי היא שמשהו בתזונה לא עובד ונראה לי שנכון יהיה לבדוק מדויק יותר את כמות הקלוריות בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה