כמות שריפת קלוריות ביום

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

23/06/2019 | 00:11 | מאת: דניאל

שלום, אני בן 33 שוקל 70 קילו והגובה הוא 1.76 האם זה הגיוני(לפי בדיקה באינטרנט של BMR) שאני שורף ביום שכולל אימון בחדר כושר (יום הרמת משקולות ויום הליכה מהירה\ריצה 5 ק''מ יום ככה יום ככה) בסביבות 2300 קלוריות? זאת אומרת שאם אני רוצה להתחטב אני צריך לאכול עד 2200 קלוריות? תודה

שלום דניאל, אני לא יודעת באיזו משוואה השתמשת, אבל רובן לא מדוייקות מאוד. ממליצה בחום לפנות לדיאטנית המתמחה בתחום תזונת ספורט ולבנות יחד איתה תזונה מתאימה. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר