פורום תרומת ביציות
מנהל פורום תרומת ביציות

עשיתי החזרה ב13.3 בבדיקה הראשונה estradiol 698 בבדיקה השניה 827. בבדיקה progesterone 56.9 ובבדיקה שניה 46.24 זה ירד האם זה בסדר ומה עושים? ובבדיקה הראשונה של hch 137 ובבדיקה השניה 324 . איך ממשיכים מזה ואם בסדר מקבלת אסטרופם 3 ביום. וגם מקבלת תמיכה 3 פעמים ביום. איך ממשכים משם מתי אמור לעשות בדיקה שלישית בדרך כלל תודה
תוצאות מצוינות המשך הוראות מרופא מטפל בהצלחה
שכחתי להוסיף בפניה קודמת שלפני זמן מה בהפרשי זמן ארוכים מאוד נקלטתי והפלתי לאחר 4 שבועות בלבד. אשמח לתשובה.
שלום. אני בת 45 כמעט. נשואה 7 שנים ללא ילדים. מחזור חודשי קבוע. רציתי לשאול מס' שאלות: 1. האם בגיל הזה עדיין מבייצת? 2. האם אפשר לקבל תרומת ביצית בארץ? ** פחדנית נוראית מכל מיני בדיקות פולשניות. חשבתי לשאוב ביציות, אבל ההליך מאוד מפחיד אותי, לכן חשבתי על תרומת ביצית ועל פונדקאות כמובן בארץ. אודה על תשובת.
1. בד"כ כן. 2. כן, אבל על בסיס ביציותשאנחנו מביאים מקייב.
אנו אחרי 8 ימים של החזרת שני עוברים באמצעות פונדקאית. ביומיים האחרונים החליטה הפונדקאית לערוך בדיקות ביתיות ובשתיהן התוצאה היתה חיובית, שני פסים. הפונדקאית קיבלה פרוגרסטרון ן ESTACE בלבד, שלדעתי שניהם אינם מכילים את הורמון ההיריון. בסבבים הקודמים, הבדיקות הביתיות היו שליליות בשלב זה. האם ייתכן כי כבר לאחר 8 ימים תהא אינדקיציה חיובית להיריון? מובן שנמתין לבדיקת הבטא אך נשמח מאוד לשמוע חווץ דעתכם פה - המומחים :)
אודה לקבלת תשובה. תודה מראש
כמו שהבנתי לפי חוק החדש בישראל שניתן לעשות תרומת ביצית בארץ. רק לא מובן דבר אחד האם התחילו לישם את החוק החדש או שעוד לא? ואם כן אז מה עלות הפרוצידורה? תודה על התשובה!
בארץ זה 10.000 שקל אבל אני יודעת שבאסף הרופא מחפשים תורמות
קיימת עדיין מחלוקת מול הקופות מי יממן את התהליך ולכן אין עדיין תוכניות פעילות. עם זאת, מספר יחידות החלו לרשום תורמות פוטנציאליות לעתיד.
שלום, כמה זמן אפשר לשמור במקרר מבנת דם של תורמת שהובאה מחול, על מנת לבצע בדיקות גנטיות. תודה
איכות החומר הגנטי (DNA) שנמצא במבחנה הולך ומתדרדר עם הזמן. למרות שמקובל להשתמש בו אפילו כעבור שבועיים שלושה, מומלץ לפנות למכון גנטי שם תמורת כמאה שקל ימצו מהדגימה את החומר הגנטי ואז הוא יוכל לשמש אותך זמן רב.
שלום פרו זיידמן רציתי לדעת אם איזה מסלולים אתה עושה תרומת ביצית?
בבית חולים אסותא היכן שמביאים עוברים טריים באינקובטור מקייב ובמרכז ותיק בקפריסין.
אני רוצה לתרום ביציות.. רציתי לקבל יותר.מידע לגבי התהליך... והאם משלמים על זה כסף... והיכן ניתן לתרום... אשמח לתשובות
הנושא רק בחיתוליו בארץ, אך אני מקווה שבעתיד הלא רחוק ניתן יהיה ליישם את החוק החדש בישראל. ישלמו על התרומה כנראה 10,000 שקל. תשימי לב לפרסומים של היחידות השונות כשהתהליך יחל.
האסף הרופא מחפשים תורמות הטלפון שלהם הוא089779005
ניתן לשלב הזרעות על בסיס הורמונלי מביציותיי שלי??? בת 45, פרופיל הורמונלי תקין. מגיבה להורמונים. (5-6 ביציות במינון של 200-300 יחדות) תודה
לעתים כן, אבל בעיקר אם הטיפול נעשה עם עוברים מוקפאים שאינם מחייבים תיזמון שלך ביחס לשאיבה של התורמת.
כאשר אני בתרומה ומקבלת מירשם מהרופא המטפל האם אפשרי לקנות אותו בקופת חולים מכבי או צריך לקחת מרשם מהרופא המשפחה בשביל ההנחה בבית מרקחת. 2 הבנתי שצריך להיות רשום במחשב שאני בטיפולי פוריות כדי לקבל את ההנחה על המרשמים איך עושים את זה למי פונים? תודה
אנחנו זוג שצרכים תרומה כפולה המליצו לנו עקב שיש מחזור סדיר כול 28 יום בערך.במקום זריקה להפסקת המחזור ויש תופעות לווי. נקבל כדורים האם זה יותר מומלץ ? ואיך מעברים זרע מבית חולים רמב"ם לאלישע מה הדרך הטובה ובאיזה כלי להעביר את הזרע ומי נותן אותו? תודה
האם ניתן כבר לקבל תרומת ביצית בארץ ואם כן היכן ולאן לפנות?
אני בת 44 נשואה ואמא לבן ובת. הבן מתרומת זרע הבת מבעלי. בעלי אמנם אימץ את הבן רשמית אך מעוניין בילד נוסף "גנטי". אתמול הובהר לי סופית כי אני לא אוכל להרות באופן עצמאי והאפשרות היחידה היא תרומת ביצית. ההתלבטות רבה. אני מעוניינת במידע על תרומת ביצית וכן האם כבר ניתן לעבור את התהליך בארץ. תודה
החוק בישראל עדיין לא מיושם, אך בבתי החולים הפרטיים מביאים עוברים טריים על בסיס ביציות ממזרח אירופה.
הייתי מעוניינת לדעת לאן לנות בנושא תרומת הביציות בארץ תודה לימור
החוק עדיין לא מיושם בישראל, אך חלק מיחידות ההפריה כבר עורכות רשימות של תורמות פוטנציאליות.
מאסף הרופא מחפשים תורמות הפון שהם הוא 089779005
החוק עדיין לא מיושם בישראל, אך חלק מיחידות ההפריה כבר עורכות רשימות של תורמות פוטנציאליות.
שלום לכולם, אשמח לשמוע אם משהו יודע אם ד"ר אלי גבע מטפל בזוגות שזקוקים גם לתרומת ביציות וגם לפונדקאות.
הייתי בחודש השני להריוני והוא הופסק כי התגלה לי סרטן השד נאמר לי שאוכל להכבס להריון לאחר שנתיים שאהיה בריאה למזלי לא הייתי נגועה בלוטות ולא טופלתי בכימו התגרשתי ולא הייתי פנויה להרין לאחר שבע שנים היתה חזרה באותו השד והוא הוסר לפני שנה וחצי עדיין עם בלוטות נקיות הייתי רוצה להכנס להריון מתרומת ביציות איך עושים זאת? יעל
שלום רב, עברתי הזרעה בתאריך 6.1.2012 אחרי 10 ימים מההזרעה הרגשתי כמו כאבי מחזור אבל שעברו לי די מהר תוך 20 דקות משהוא כזה. מה זה אומר? שאני אמורה לקבל מחזור ?שהמחזור אמור להקדים לי?
בעלי קיבל היום את תוצאות בדיקת הזרע: נפח 1.3 ph 8.2 התנזלות-תקינה ריכוז 73* 10 בשישית תנועתיות-30% מורפולוגיה 7% האם הערכים נמוכים? אנחנו מנסים כבר שנה לא הצלחה (עם הריון אחד שנפל).
שלום, אני בת 20 ומעוניינת לתרום ביציות מה התהליך? והיכן ניתן לעשות זאת?
ביום שישי עברתי הזרעה ראשונה בשעה 11:30. הרופא שלי אמר לי לקחת אוביטרל ביום רביעי בשעה 19:00 לפני ההזרעה - השאלה שלי האם זה בסדר שלקחתי אוביטרל ביום רביעי בשעה 19:00 שההזרעה הייתה ביום שישי? כי לפי מה שאני קוראת באינטרנט צריך לקחת אוביטרל כמה שעות לפני - אז זה קצת מדאיג אותי אודה לך על תשובה מהירה - תודה רבה סיגל
שלום רב, אני אחרי שבוע של זריקות - גונל מונוגון - אוביטרל יש לי הזרעה מחר - השאלה שלי היא עכשיו אחרי הזריקות הבטן שלי נפוחה - האם זה בגלל הזריקות? והאם זה ירד במשך הזמן? תודה.
לפרופסור שלום אני 20.12.11 החזרתי 3 עוברים מוקפאים רציתי לדעית מה אחוז ההצלחה ,אני בת 45 לפני שנה ילדתי בת אבל מ2 עוברים טרים תרומת בצית (נשארו 3 במצב יפה )נאמר לי רירת הרחם הייתה לפניההחזרה ב- 4 ימים 6.3 האם הסיכוי טוב והרירית כן התעבה יותר ב4 ימים אלו? תודה מראש
אחוז ההצלחה תלוי באיכות העוברים, בד"כ נמוך בכשליש מהסיכוי להצלחה מעוברים טריים.
שלום! שמעתי שנטילת אטרוגסטן אחרי שבוע 12 יכולה להזיק לעובר. האם נכון? תודה.
שלום, אני בהריון (אמצע שבוע 12) אחרי תרומת ביצית. עדיין נוטלת אוטרוגסטאן (300 * 3 פעמים ביום). מתי בוודאות ניתן להפסיק עם האוטרוגסטאן ללא חשש? תודה.
האם אני יכולה להמשיך בטיפולי אינפרא אדום בפנים לאחר טיפול החזרה מתרומת ביצית?
ב4/11 החזירו לי שתי ביציות מוקפאות מתורמת. בטא ביום ה13 היתה 122 אחרי יומיים 322 ואחרי ארבעה ימים 907. א. האם זה תקין? האם יש סיכוי לתאומים? ב. כיצד אני מחשבת את ההריון? באיזה שבוע אני? תודה
א. זה תקין ויש סיכוי לתאומים. ב. את מחשבת את ההריון מיום ההחזרה ועד שבועיים, כך שאת בשבוע חמש.
אני מעונינת ליתרום ביציות
אני בת 25 ומעוניינת לתרום, אני גרה במרכז הארץ והיתי רוצה לדעת באיזה בתי חולים ניתן לעשות את זה ועוד יותר חשוב האם יש תופעות לוואי? אני נשואה אך עדיין ללא ילדים ולא עשיתי אף פעם הפלה.
תרומה כרוכה בקבלת זריקות לשם יצור של יותר ביציות בשלות ופעולה בה דוקרים את השחלות על מנת לשאוב את הביציות מהזקיקים. פעולות אלה כרוכות באי נעימות ואף בסיכונים מסויימים. כשתפני ליחידה שעוסקת בתורמת ביציות הם יסבירו לך על כך בפרוט.
האם מישהו יודע באיזה בתי חולים במרכז הארץ ניתן לתרום?
שלום פרופסור , ראשית אני חייבת להודות לך , אתה עושה מלאכת קודש. אני בטיפולי פוריות .לקחתי איקקלומין 5 ימים כדור וחצי + אוביטרל ( זריקה ) .עשינו הזרעה ולצערנו הטיפול לא צלח.קיבלתי מחזור. ביום ה- 12 עשיתי מעקב זקיקים ונמצאו אצלי 2 ציסטות ( די גדולות).מה המשמעות ? 1.הרופאה שלי ייעצה לי לקחת גלולות למשך 10 ימים ולהמשיך במעקב . האם שמעת על השיטה הזו ? האם זה בדר"כ עוזר ? 2. איך הן אמורות להעלם ? 3. האם כשיש ציסטות לא ניתן להכנס להריון ואז צריך להפסיק את הטיפולים לגמרי ? 4.כמה זמן לוקח עד שהן נעלמות ?
1. הציסטות אמורות לעבור עם הזמן. נטילת הגלולות עשויה לקצר את זמן ההמתנה לווסת. 2. הן נספגות. 3. לא. 4. מספר שבועות בד"כ.
שלום, אני בת 27 בריאה ומעוניינת לתרום ביציות. איפה מתבצע התהליך? ולאן עליי לפנות? תודה
עליך לפנות לאחר מהיחידות להפריה חוץ גופית. מאחר והנושאא חדש לגמרי אני הייתי ממתין מספר שבועות עד שכל התנאים יתבהרו.
עליך לפנות לאחת מהיחידות להפריה חוץ גופית. מאחר והנושא חדש לגמרי אני הייתי ממתין מספר שבועות עד שכל התנאים יתבהרו.
אני בת 44 אמא לשתי בנות. איפה עושית את כל התהליך של תרומת הביציות אני מאוד מעוניינת לנשים שרוצות להרות וגם לעצמי(כלכלית)
את אמיתית? רק נשים עד גיל 35 יכולות לתרום....
למה לא אמיתית? אמיתית וחצי את הבת הקטנה שלי ילדתי בגיל 37 למה אני לא יכולה לתרום? עוד אחריה בגיל 40 נכנסתי להריון לא רצוי ועשיתי הפסקת הריון. אני חושבת שאישה פוריה כמוני כן יכולה לתרום!!!
בס"ד שבוע טוב תודה על תשובתך מאחר ואני חולת קרוהן אסור לי לקחת גלולות.(גסטרו אסר עלי חד משמעי ) אני מקבלת אימורן . אילו תכשירים ניתן כן לקחת כדי לסדר את המחזור ושוב תודה רבה על תשובותיך.
יש מגוון שלם של תכשירים, בעיקר סוגים של פרוגסטינים ורופא הנשים ידע להתאים לך תרופה מתאימה.
בס"ד אני כבר תקופה ארוכה מקבלת מחזור לא סדיר מתחיל בהפרשות חומות.... אחר"כ מגיע מחזור ואחרי שבוע שוב מקבלת הפרשות. האם יש כדורים שיכולים לסדר את המחזור מאחר ולי אסור לקחות גלולות מאחר ויש לי קרוהן וגסטרו אסר עלי ואני לוקחת אימורן . קיבלתי פעם אחת איקוקלומין.האם יש אפשרות לקחת איקוקלמין בצורה קבועה על מנת לסדר את המחזור?ל מה האפשרויות ? אני בהתליך של בדיקות לפני הריון וחשוב לי לסדר את המחזור כי... תודה שנה טובה
איקקלומין נועד להגביר את הסיכוי שלך להרות, לא להסדיר את הווסת. יש תכשירים הורמונאליים שונים שיכולים להסדיר לך את המחזור.
בס"ד שבוע טוב תודה על תשובתך מאחר ואני חולת קרוהן אסור לי לקחת גלולות.(גסטור אסר ) אני מקבלת אימורן . אילו תכשירים ניתן כן לקחת כדי לסדר את המחזור ושוב תודה רבה על תשובותיך.
שלום, אני אחרי תרומה (שבוע שישי) ולוקחת פרוגנובה + אוטרוגסטאן + מיקרופירין. רציתי לשאול: 1) האם בטוח לקחת מיקרופירין בשלב זה? קראתי שיש בנות שהרופא אמר להן להפסיק את המיקרופירין עם קבלת בטא חיובית. 2) אני כרגע במעקב רופא גיניקולוג רגיל. הוא ממש לא מכיר את נושא הפיריון. האם אפשר לסמוך עליו שידע מתי להפסיק לי את התרופות שאני לוקחת? 3) האם הפסקת התרופות נעשית בבת אחת או בהפחתה מבוקרת? תודה רבה!
בס"ד פרופ' זיידמן אייזה בדיקות גנטיות עלי לעשות לצורך הריון, מאחר ואני חולת קרוהן , והאם עליי להיות במעקב מיוחד בסיכוני הריון בגלל הקרוהן תודה רבה על האתר הנפלא שנותן תשובות שניתן להעזר איתם תודה שנה טובה
אם המחלה יציבה אין בד"כ סיכון מיוחד להריון. ביחס לבדיקות הגנטיות תוכלי לקבל רשימה מפורטת, בהתאם למוצא שלך ושל בעלך, בכל מכון גנטי ובחלק מהקופות.
עברתי הזרעה לאחר הזרקת גונל פ לאחר ההזרעה החלו כאבי איומים בבטן תחתונה ובצד שמאל נבדקתי פעמיים והרופא טען שאין בעיה גניקולוגית רק לאחר שעליתי לבית החולים מיד גילו שיש הריון אקטופי והמון דם בבטן עברתי ניתוח מידי והתברר שההריון הוא כבר כמעט חודשיים לא קשור להזרעה והטיפול שעברתי כמובן שחצוצרה נכרתה ... השאלות הן איך הרופא לא ראה כלום ושנית האם ניתן להכנס להריון טבעי לאחר כריתת חצוצרה...סליחה על ההרחבה
אם החצוצרה השניה תקינה אז כן
שלום רב, קרובת משפחתי טיפלה באביה עד שנפטר בשיבה טובה. עקב הטיפול בו עבדה במשרה חלקית, ולכן הכנסתה היתה נמוכה מספר שנים. מכיון שהיה דתי מאוד, לא העזה לבצע הפריית מבחנה כשהיה חי, וכעת הפנו אותה לתרומת ביצית עקב גילה. כעת היא עובדת ככל הניתן, אך עלות תרומת הביצית, שנקובה באירו, גבוהה מדי. היש אפשרות לתעריף מופחת באופן כלשהוא או במקום ספציפי? אשמח להשיב לה שהדבר אפשרי.
אני מכירה כי יש אפשרות לתרומת ביצית בחו?ל בעלות של 26 אש?ח. זה מתבצע באסותא ראשון. רוב קופות החולים מאפשרות לקבל לשם טופס 17לטובת הטיפולי בעניין ההחזרה. בהצלחה
אני לא הבנתי עם כדי לי לעשות הזרעה ביום שישי או שזה לא יועיל כי בוודאות בשבת לא יתרחש ביוץ
שלום, בדיקת האולטראסאונד מראה- שחלות פוליסצטיות לא קבלתי מחזור מאז יוני. התוצאה בבדיקת דם- OH -Progesterone 17 = 6.6 nmol/L (ת. יחוס-1.6-9.3) Androstenedione = 16.7 nmol/l על מה התוצאות האלה מעידות ?ואיך מטפלים?
יש לך כנראה תסמונת השחלות הפןליציבטיות. תוכלי לקרוא על כך ב www.bab4u.co.il לרופא יש טיפולים מתאימים.
אילו בדיקות לעשות ל- DNA של התורמת?(אני מעוניינת בקשת הרחבה ביותר שתמליץ). תודה
שלום רב, נכנסתי להריון מתרומת ביצית (שבוע 8). באיזה שלב ואילו בדיקות מומלץ לעשות ל-DNA השמור של התורמת? תודה, תחילית
יש לי שחלות פוליצסטיות ואני התחלתי לקחת גלוקופאג ב 19.8.11ומאז לא קבלתי מחזור ואין הריון. אני ובעלי מנסים להרות, כמה זמן יקח לגלוקופאג עד שתהיה לו השפעה על הביוץ כדי שיהיה אפשר להרות? איך אני יכולה לדעת מתי יהיה הביוץ? ובאיזה תדירות אנחנו אמרוים לקיים יחסים?
אם יש תגובה לגולוקפאג' זה יכול לקחת מספר חודשים. את יכולה לאתר את מועד הביוץ לפי מעקב זקיקים באולטראסאונד.
בדיקות דם שלי: estadiol e2 4022 פרוגרסטרון גדול מ127 אולטרא סאונד: רירית הרחם 12 ו2 שחלות עם ממצאים ציסטיים קטנטנים בגודל של 3\4 ללא עדות לנוזל באגן... מה קורה האם יש בשורות טובות לדעתכם האם צריכה לחכות עד שבוע הבא קשה לי הסקרנות הורגת אותי....
חשוב לציין שאני מקבלת תמיכה של קרינון פעם אחת ביום בבוקר בלבד! ויום אחרי ההחזרה הזרקתי חצי מזרק של אוביטרל מעבר לזה כלום, הרופאים אמרו לי שהכל בסדר ללא הסבר מדוייק מה זה ולמה אני סובלת מכאבי בטן וגב...( אולי מהציסטות???) או שבעזרת ה' הריון!!!!! ?
שלום, אני שוקלת לבצע תרומת ביצית . א. מה המשמעות של הפרופיל ההורמונלי שלי המצורפת למטה ורמת האסטרוגן הגבוהה מאוד שקיבלתי. ב. וגם מה ההשלכות של התוצאות לתרומת ביצית. ג. והאם יש עוד בדיקות שאני צריכה לבצע לפני תרומת ביצית במידה ואני פונה לרופא בכדי לבצע התרומה דרך אסותא תל- אביב. אם כן, איזה בדיקות ( אני רוצה להגיע עם התוצאות לפגישה הראשונה עם הרופא) ) 1616 pmol/L 1616 - E2 E2 TSH =1.28 / T4- FREE = 15.2 LH = 19.5 FSH= 7.7 PROLACTIN = 308.1 ( את הבדיקה ביצעתי אחרי שעת ערות אחת בלבד) PROGESTERONE= <1.7 nmol/L DHEA SULPHATE = 1.81 . תודה מראש
א. שהשחלות שלך עדיין פעילות. ב. שיתכן ותצטרכי במהלך ההרנה לקבל תרופות לדיכוי הביוץ העצמוני. ג. את יכולה לפנות ליחידה באסותא והם ישלחו לך בפקס את רשימת הבדיקות.
שלום רב, כאשר מדובר על תרומת ביצית, מדוע צריך שתהיה התאמה בתיזמון העלייה בפרוגסטרון של הנתרמת לבין יום שאיבת הביציות של התורמת. סמוך לשאיבה מודיעים להתחיל בנרות פרוגסטרון. מה קורה אם למשל היה ביוץ של השחלה אצל הנתרמת ובדיקת הדם הראתה עלייה בפרוגסטרון (אצל הנתרמת) לפני יום השאיבה של התורמת ?
אם הפרוגסטרון עלה אצל הנתרמת לפני השאיבה של התורמת, אז רירית הרחם לא תהיה בסנכרון נכון עם גיל העוברים (חלון ההשרשה ישובש).
שלום, בעבר קיבלתי פרוגינובה (2 כדורים ליום) בשילוב עם מיקרופירין (1 ליום). האם זה לאור העובדה שפרוגינובה עלול לייצר קרישי דם? כעת אני מקבלת 4 פרוגינובה ליום ללא מיקרופירין בכלל... האם אין בכך סיכון? תודה, כרמית.
אחרי שלושה חודשים של רכישת Dhea בבית מרקחת פרטי קניתי אתמול את הכדורים בסופר פארם ושם נאמר לי שעדיף לקחת את הכדור עם אוכל שומני לשיפור הספיגה. 1. האם אכן זה משמעותי? אני רגילה לקחת את הכדור בבוקר כשאיני אוכלת 2. האם יתכן שהכדור מיוצר בצורה שונה במקומות שונים שהרי לפני כן לא נאמר לי דבר לגבי עניין האכילה. אני חוששת שהרצף של שלושת החודשים ייעלם אם מדובר בהרכב כדור שונה 3. אם בגלל עניין האוכל אקח את הכדור בצהרים (פחות נוח כי אז הכדור נמצא בתיק ולפעמים בטמפרטורה גבוהה אם נמצאת בחוץ), האם המעבר מבוקר לצהרים שיצור פער חד פעמי של יום וחצי בין כדור לכדור במקום יום הוא משמעותי? 4. אילו מאכלים עשויים לעזור לספיגה (אם אכן עוזר) ובאילו כמויות?
היום עשיתי בדיקת דם להיריון אחרי 13 יום שהוחזרו לי עוברים מוקפאים מקבלת אסטרופם 3 ביום נרות אינדומטרין 3 ביום ______________ 1 : דומע 085/11525042 :השירד הווקתה תנוכש ______________ 10.08.11 : ךיראת 41 הנגהה ךרד 10.08.11 :השירד.ת ביבא לת הוקתה 'כש 03-7910107 :לט 21393 : 1 אפור ןוישר הירא ץיבוקרב : 1 אפור : 2 אפור ןוישר : 2 אפור ןורש ןיברש : קדבנ 0053095246 : .ז.ת 26 והיה ןזיטרפה :תבותכ ופי-ביבא לת נ :ןימ 29 Y : ליג תואלמ תובושת םיפסונ םיטרפל ,טנרטניאב "ןייל ןוא יבכמ" רתאב םג לבקל ןתינ הדבעמה תואצות תא *** .הלבקה דרשמב תורישה תמאתמל הנפ אנא :תואצות ------- הקידב האצות 'חי קדבנל המרונ תולובג חווט -------------------------------------------------------------------------------- ============== היגולונירקודנא ============== Estradiol (E2) Urgent 2368 pmol/l ========================= :(םישנ) סוחיי יכרע FOLLICULAR 72 - 530 MIDCYCLE PEAK 235 - 1310 LUTEAL 250 - 786 POSTMENOPAUSAL < 118 (Untreated) Progesterone Urgent 29.9 nmol/l :סוחי יכרע Follicular <3 nmol/L Luteal 8-68 nmol/L Postmenopausal <1.3 nmol/L HCG-B Quantitative Urgent 2 IU/L - e2 2683. זה שלילי נכון
שלום ד"ר זיידמן, האם אוטרוגסטן גורם להפרשות כמו האנדומטרין ? תודה, ד.