תרומת ביצית בתעריף מופחת

דיון מתוך פורום  תרומת ביציות

11/09/2011 | 12:21 | מאת: NATI164

שלום רב, קרובת משפחתי טיפלה באביה עד שנפטר בשיבה טובה. עקב הטיפול בו עבדה במשרה חלקית, ולכן הכנסתה היתה נמוכה מספר שנים. מכיון שהיה דתי מאוד, לא העזה לבצע הפריית מבחנה כשהיה חי, וכעת הפנו אותה לתרומת ביצית עקב גילה. כעת היא עובדת ככל הניתן, אך עלות תרומת הביצית, שנקובה באירו, גבוהה מדי. היש אפשרות לתעריף מופחת באופן כלשהוא או במקום ספציפי? אשמח להשיב לה שהדבר אפשרי.

13/09/2011 | 20:39 | מאת: Ok

אני מכירה כי יש אפשרות לתרומת ביצית בחו?ל בעלות של 26 אש?ח. זה מתבצע באסותא ראשון. רוב קופות החולים מאפשרות לקבל לשם טופס 17לטובת הטיפולי בעניין ההחזרה. בהצלחה

מנהל פורום תרומת ביציות