מעוניינת לתרום

דיון מתוך פורום  תרומת ביציות

08/11/2011 | 22:17 | מאת: ספידי

אני בת 25 ומעוניינת לתרום, אני גרה במרכז הארץ והיתי רוצה לדעת באיזה בתי חולים ניתן לעשות את זה ועוד יותר חשוב האם יש תופעות לוואי? אני נשואה אך עדיין ללא ילדים ולא עשיתי אף פעם הפלה.

תרומה כרוכה בקבלת זריקות לשם יצור של יותר ביציות בשלות ופעולה בה דוקרים את השחלות על מנת לשאוב את הביציות מהזקיקים. פעולות אלה כרוכות באי נעימות ואף בסיכונים מסויימים. כשתפני ליחידה שעוסקת בתורמת ביציות הם יסבירו לך על כך בפרוט.

09/11/2011 | 09:24 | מאת: ספידי

האם מישהו יודע באיזה בתי חולים במרכז הארץ ניתן לתרום?

מנהל פורום תרומת ביציות