יעוץ בבקשה

דיון מתוך פורום  תרומת ביציות

18/04/2012 | 09:07 | מאת: אלירן

קודם כול תודה רבה פרופסור. אני בשבוע 6 אחרי תרומה כפולה האם שמגיעה לרופא נשים לבקורת אולטרסאונד לבקש הפניה לטיפול הריון בסיכון עקב כול מה שעברתי ועכשיו תרומה הריון מאוד חשוב לי וגם הגיל 41 זה מומלץ יש לי אפשרות לבקש ? האם הרופא קובע. אני סוג הדם שלי B חיובי והתורמת O חיובי האם צריך לעשות זריקה אנטי די. תודה רבה

את יכולה לבקש הפניה למרפאת היריון בסיכון גבוה. אם את RH חיונבית אינך זקוקה לזריקת אנטי D.

מנהל פורום תרומת ביציות