מחזור לא סדיר

דיון מתוך פורום  תרומת ביציות

20/10/2011 | 18:58 | מאת: רונית

בס"ד אני כבר תקופה ארוכה מקבלת מחזור לא סדיר מתחיל בהפרשות חומות.... אחר"כ מגיע מחזור ואחרי שבוע שוב מקבלת הפרשות. האם יש כדורים שיכולים לסדר את המחזור מאחר ולי אסור לקחות גלולות מאחר ויש לי קרוהן וגסטרו אסר עלי ואני לוקחת אימורן . קיבלתי פעם אחת איקוקלומין.האם יש אפשרות לקחת איקוקלמין בצורה קבועה על מנת לסדר את המחזור?ל מה האפשרויות ? אני בהתליך של בדיקות לפני הריון וחשוב לי לסדר את המחזור כי... תודה שנה טובה

איקקלומין נועד להגביר את הסיכוי שלך להרות, לא להסדיר את הווסת. יש תכשירים הורמונאליים שונים שיכולים להסדיר לך את המחזור.

22/10/2011 | 17:48 | מאת: רונית

בס"ד שבוע טוב תודה על תשובתך מאחר ואני חולת קרוהן אסור לי לקחת גלולות.(גסטור אסר ) אני מקבלת אימורן . אילו תכשירים ניתן כן לקחת כדי לסדר את המחזור ושוב תודה רבה על תשובותיך.

מנהל פורום תרומת ביציות