קורטיזון וסוכרת

דיון מתוך פורום  פצעי לחץ, פצעים קשיי ריפוי ורגל סוכרתית

07/12/2015 | 14:30 | מאת: דניאל

ד"ר נכבדה, בן 57, סוכרתי מאוזן למדי. בעקבות תגובה אלרגית חריפה לאוגמנטין, הוזרק לי במיון קורטיזון לוריד, ח.פ. מאז, כמעט שבוע, ערכי הסוכר בצום לא יורדים מ— 200, וזאת לעומת עד 140 קודם לאירוע. 1.האם הפיך? 2.אם כן, אימתי? מקדים תודה לתשובתך

לקריאה נוספת והעמקה
07/12/2015 | 14:31 | מאת: דניאל

14/12/2015 | 14:49 | מאת: ד"ר יוסף סטראזשינסקי

דניאל שלום, נורמלי שרמות הסוכר בדם גבוהים אחרי מתן קורטיזון. ברוב המקרים המצב חוזר לאיזון תוך שבועיים, אך כמובן להמשיך להקפיד מאד לאכול דיאטה מתאימה לסוכרתיים ולהשגיח על רמת הסוכר. בברכה לרפואה שלמה, המרכז הוסקולרי לטיפול ברגל סוכרתית 1-700-50-1818

14/12/2015 | 17:41 | מאת: דניאל

מנהל פורום פצעי לחץ, פצעים קשיי ריפוי ורגל סוכרתית