טיפול מתאים בשלפוחיות

דיון מתוך פורום  פצעי לחץ, פצעים קשיי ריפוי ורגל סוכרתית

13/08/2020 | 08:15 | מאת: דבי

תחילה תודה על תשובתך לשאלתי באשר לטיפול בפצעי לחץ, שאימי, הנמצאת במצב סיעודי קשה, סובלת מהם. כתבת, שפולימין הוא רק לחיטוי ולא לריפוי והמלצת על אוזון. האחות מהיחידה לטיפולי בית, המגיעה כמעט כל שבוע לבקר את אימי, הנחתה, כי באשר לפצע הלחץ בעכוז ואחד מפצעי הלחץ בכף הרגל, שאינו במצב טוב, שיש להפסיק עם הפולידין ולהתחיל למרוח משחת פלמינל ועליה טגדרם. אך לגבי שאר הפצעים היא נחושה להמשיך לתת פולידין (עליה, כאמור, קבלת ממך תשובה ברורה על שאלתי לך לגביה, שהוא רק לחיטוי ולא לריפוי פצע לחץ) ולפני זמן קצר הנחתה את המטפלת למרוח פולידין גם על השלפוחיות שיש לאימי (למרות שבאשפוז של אימי לפני כחודש בביה"ח הנחו להשתמש במשחה ובגזה מיוחדת, שעד עתה האחות הנחתה להשתמש בה, אך כאמור, שנתה את ההנחייה לפולידין). אשמח להמלצתך על טיפול מתאים לשלפוחיות.

היי יש המון בלבול ואסכולות שונות לגבי טיפול בפצעי לחץ הטיפול הכי טוב זה להמנע מהווצרותם אני מאד מנוסה עם טיפולי אוזון ויש לי תוצאות לא רעות

מנהל פורום פצעי לחץ, פצעים קשיי ריפוי ורגל סוכרתית