כאבים בבוהן ושטף דם

דיון מתוך פורום  פצעי לחץ, פצעים קשיי ריפוי ורגל סוכרתית

24/04/2020 | 12:25 | מאת: רומי

שלום דוקטור נפלה עליי צלחת מגובה נפלה מהמקרר ,ישר לציפורן בבוהן . כאב לי מאוד באותה רגע וכמה שעות אחר כך רציתי לדעת כמה זמן יש כאבים מהציפורן ? ועד כמה זמן ניתן לשחרר את הלחץ של הדם בציפורן? האם לוקח ימים או חודשים? מדברת רק על הכאב .. הציפורן כולה שחורה אבל הצבע לא מפריע לי רק הכאב . שאר הכף רגל בסדר גמור ואני מצליחה להזיז את האצבעות תודה רבה מנסה לצרף תמונה של איך נראית האצבע

היי יש לבצע באופן כירורגי ניקוז של הדם הלכוד מתחת הצפורן אחרת יש סיכון לזיהום

מנהל פורום פצעי לחץ, פצעים קשיי ריפוי ורגל סוכרתית