זיהום בפצע מחיידק קלבסילאה אוקס

דיון מתוך פורום  פצעי לחץ, פצעים קשיי ריפוי ורגל סוכרתית

26/06/2020 | 22:12 | מאת: ללי

שלום, לאחר הליך כירורגי עם הוצאת התפרים נדבקתי בפצע הניתוחי בחיידק הקלבסיאלה אוקס שעושה שמות, דלקת, חור פעור מכאיב ומעמיק, טיפול אנטיביו ראשון לא צלח, בטיפול שני ניתנה אנטיביוטי ציפרודקס 1500 ליום. טבליות. נשלל אישפוז עקב סכנת הידבקות בזיהום נוסף מאחר והפצע פתוח וימים אלה מסוכנים עבורי. כארבעה יום לאחר טיפול שני , הדלקת (סמיכה מוצקה) בחור הפצע כמו מתפרקת עם שטיפות החוצה בצורת שיערות ארוכות לבנות בקבוצות. מחריד.. האם זה חלק מתהליך החלמה? החמרה? אין ספק שאני מפוחדת מאד לאחר שהבנתי למה מסוגל לגרום החיידק באם יחדור למע' הדם או העצם. כף רגל , ניתוח תפירת גידים. כחודש לאחר ניתוח. זיהום כשבועיים לאחר ניתוח, הוצאת תפרים. חבישות סילברסל. היו נסיונות למשחות שונות שלא צלחו, ההפרשה הפסיקה. הדלקת שינתה צבעה לצהוב מלבן. בדיקות דם תקינות. מדדים תקינים. מפוחדת.

היי מצטער על האיחור בתשובה אם יש עדיין בעיה כיתבי

03/07/2020 | 21:13 | מאת: ללי

ראשית תודה להתייחסותך. ואכן, באותו מצב. בבדיקה נוספת- אין צמיחה בדם. סיימתי עם האנטיב. חור פעור ובתוכו מרקם סמיך. השוליים החלימו אך לא נסגר. צבעם ורוד.

מנהל פורום פצעי לחץ, פצעים קשיי ריפוי ורגל סוכרתית