פצע לחץ דרגה 1 בעקב עקב גבס

דיון מתוך פורום  פצעי לחץ, פצעים קשיי ריפוי ורגל סוכרתית

25/07/2022 | 23:05 | מאת: חסוי

שלום לפני 4 שבועות שברתי את הקרסול ברגל ושמו לי גבס. לפני שבוע הורידו לי את הגבס ונראה פצע לחץ דרגה 1 בעקב. בהתחלה זה נראה כמו כתם אדום ולאחר יום זה קצת השתנה, ניהיה אדום יותר וכמו נפוח מסביב לפצע. אין צבע לבן ואין חור/בור אני מורחת משחה דרגמרן בי פעם ביום ודואגת להרים את הרגל שכף הרגל באויר השאלה שלי היא איך אני יודעת שהפצע לחץ מתחיל להחלים ולא מחמיר. מה הסימנים להחלמה? תודה

היי סליחה על האיחור בתשובה אם עוד אקטואלי כיתבי

06/09/2022 | 15:40 | מאת: חסוי

היי כן רלוונטי הגלד נפל ויש מין 2 עיגולים אדומים במקום. שאלתי נשארת - מה הם סימני ההחלמה. תודה רבה

מנהל פורום פצעי לחץ, פצעים קשיי ריפוי ורגל סוכרתית