עור דק ואדום בשוק הרגל

דיון מתוך פורום  פצעי לחץ, פצעים קשיי ריפוי ורגל סוכרתית

13/11/2021 | 21:23 | מאת: מירי

שלום. אבי היקר בן 65 סובל מסכרת, מחלות לב ועודף משקל. העור שלו בקידמת השוק נעשה דק מאוד ואדום באופן קבוע, כך שנפצע ונפתח בקלות מכל מכה קטנה. אם נוגעים בעור ניתן כאילו לקלף אותו. מה ניתן לעשות?? לא קיבלנו תשובה רצינית מהרופאים לצערי ואני מאוד חוששת מכל נגיעה שחלילה לא תגרום לאסון.

היי בסיכוי סביר זה מעיד על חוסר ויטמינים מסוימים ושימוש בתכשירים שונים במהלך החיים

22/11/2021 | 06:32 | מאת: מירי

תודה. האם ניתן להקל על המצב? לשפר את מצב העור? האם מדובר ויטמינים מסויימים שאפשר לצרוך ע"י כדורים?

מנהל פורום פצעי לחץ, פצעים קשיי ריפוי ורגל סוכרתית