כאבים חולשה וקפיצות שרירים

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

08/02/2007 | 13:36 | מאת: שי

שלום שמי שי בן 32 . מחודש יולי השנה אני סובל מקפיצות שרירים,כאבים בהמון מקומות בגוףראש,,חולשה ורעד בגוף שמתבטא גם במנוחה וגם כאשני מנסה להחזיק משהו או לחזור עם קניות מהסופר הביתה אני רועד ,כאבי ראש,צוואר גב,שכמות ידיים,רגליים וחולשה בעיקר בגפיים השמאליים ,לעיתים מין טיקים בפנים בעיקר בצד שמאל ומין עויותים בשרירים ,קפיצות שרירים יותר בגפיים השמאליות ,התכווצות שרירים,מן קושי כזה בעפעפיים MRI-מח תקין MRI-עמוד שדרה צווארי בלט דיסק ב C5+C6 עם לחץ על חוט שדרה שמאלי EMG-4 פעמים פעמיים תקין פעם שלישית מיופתיה קלה בכל השרירים שנבדקו בפעם האחרונה תקין הבדיקה האחרונה נעשתה בדצמבר . מיפוי עצמות-רגישות בברכיים יכול להעיד על תחילת תהליך דלקתי ארטריטי בעיות שינה-שינה קלה בדיקות דם-לוירוסים,מחלות אוטואימוניות,דלקות פרקים,ויטמינים,ברזל,CPK,תפקודי,כבד,כימיה,איידס -סבב של 5 בדיקות מקיפות בקופ"ח תקין ועוד 4 סבבים של בדיקות דם בבית חולים תקין פרט לכולסטרול קצת גבוה טופלתי-באתופן,ארקוקסיה,ויטמינים,לוריוון לשינה,קלונקס לשינה,וכיום כבר 3 שבועות לוקח אלטרולט. נוירולוגים-נבדקתי ע"י מספר מומחים-אין סימן למחלות שרירים ראומטולוגים-תקין פיברומיאלגיה נשלל אורטופד-שלח לפיזיותרפיה דיקור סיני-עוזר לי קצת לכאבים. פסיכיאטר-תקין אני עושה הליכות מדי ערב, מקפיד על תזונה,מנסה יוגה אני כבר מבולבל ולא יודע מה עוד לעשות אני משתדל להיות רגוע האם כל התופעות הנ"ל יכולות לנבוע מהצוואר ?החולשה והכאבים וקפיצות השרירים גם הם יכולים לנבוע מהבעיות בצוואר ? אני ממש חושש ממחלות שרירים ומניוון האם כדאי לראות נוירוכירורג? מצטער על האורך והרבה הרבה תודה על ההתייחסות

12/02/2007 | 06:18 | מאת:

שלום לך לאחר כל הבירורים נירא שמצבך טוב . הייתי משלימה עם מעבדת שינה והייתי ממליצה טיפול בהיפנוזה . מחלת שריר לא יכולה להיות עם מגבן המימצאים ועם הבדיקות תקינות . אך הפחד ממחלת שריר יכולה לגרום לתופעות . הייתי ממליצה טיפול תרופתי בנוגדי חרדה או מספר ססיות של הפנוזה כדי לסגור את המעגל . חבל בגיל 32 להתעסק עם מחלות . כל טוב