PTH גבוה - פעם שניה - בעיה?

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

03/01/2019 | 16:06 | מאת: לורה

לורה שלום תלוי מה הנורמה של הקופה, מה נורמה של ויטמין די/איזה יחידות, מה רמת הסידן בדם ושתן..

05/01/2019 | 19:22 | מאת: לורה

פרטים נוספים קו"ח מכבי Ca 9mg/dl ויטמין D 60ng/ml TSH 2.58 mlu/u PTH 55.7 pg/ml Albumin/Creatinine Ratio 10.26 mg.g Creatinine (U) 2g/24hr Creatinine (B) 0.97 mg/dl eGFR 8l/ml/min/1.73 m sq Uric Acid 7.3 ml/dl Metformin 850mg x 1 Omepradex 20mg ברזל Armour אבץ מוטיויטמין אבנים – אין עבר לא מזמן א.ס. שברים – צלע לפני כעשר שנים השימוטו פיברומיאלגיה דלקת מפרקים פסוריאזיס נוירופתיה MGUS הפטיטיס כרוני

לורה שלום לא נראה לי שהעליה ב PTH אמורה להדאיג אבל עלייך להשלים בירור

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת