משבר בעקבות פרידה כאבים בלב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

29/08/2020 | 23:52 | מאת: אורית

לילה טוב דוקטור דן בת 40 , מורה, ללא מחלות רקע מלבד מום מולד בלב לאחרונה סיימתי קשר זוגי ארוך ומאז אני מרגישה דקירות בבית החזה קשיי נשימה קראתי שישנה תסמונת הלב השבור האם יתכן שאני עוברת משהו כזה ? יש בדיקות לכך ? יש לציין שזה בא והולך אך התחושה היא כאב פיזי בלב מרוב שכואב כבר חשבתי שכדאי לשתף את בנזוגי לשעבר מה אתה מציע לעשות ? בדיקות ? האם זה הגיוני להרגיש מה שאני מרגישה ? תודה מראש שבוע טוב

תסמונת הלב השבור איננה מה שאת עוברת עכשיו. תסמנת הלב השבור היא ארוע חריף דמוי התקף לב עם פגיעה בתפקוד הלב לרב בעקבות סטרס חריף ( ולא כרוני). כנראה שכל מה שאת מרגישה אכן קשור לפרידה מבן זוגך ולמרות שאני קרדיולוג ולא יועץ זוגי מצטרף להרגשה שלך שאולי כדאי לשתף אותו בהרגשתך וכך יוקל לך.

30/08/2020 | 11:15 | מאת: עידו

בוקר טוב אורית מצטרף להמלצה של הדוקטור מזה זמן אני מרגיש את אותם התסמינים ברגע שהחלטתי לשים לזה קץ שיתפתי את בת זוגתי לשעבר שאני עדיין מאוד אוהב הכל נעלם כלא היה , הרווחתי את הבריאות שלי בחזרה ואותה שווה כל מאמץ תנסי תודה ובשורות טובות לכולם

30/08/2020 | 15:03 | מאת: אורית

תודה דוקטור על המענה המהיר רציתי לציין ששמעתי בעצתך וזה עזר לי מאוד שדיברתי עם בנזוגי וחבל שלא עשיתי זאת קודם האם ישנו צורך בכל זאת לעשות בדיקות נוספות ? לשלול דברים אחרים? יש לציין שאני במשקל עודף 90 ק''ג אך לעולם לא הרגשתי בעיות בלב תודה

שמחתי לשמוע. לא רואה כרגע צורך לבדיקות כלשהן.

01/09/2020 | 00:00 | מאת: אחת שיודעת

אני מציעה לך בכל הרצינות לא להתבייש ולבקש קצת כדורי הרגעה. זה נובע מלחץ ומתח. בריאות. תנסי לנשום עמוק ולנשוף, זה גם עושה סוג של תרפיה

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים