סחרחורות

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

02/10/2013 | 13:02 | מאת: שרית

שלום רב! סובלת מדי פעם ממיגרנות. סובלת מסחרחורות. ערכתי בדיקות המוגלובין 10.5 (יש לי תלסמיה מיינור) אך תמיד ההמוגלובין 11. וכמו כן מתת פעילות בלוטת התריס. ויטמין b 12 ,תקין. האם אלה יכולים לגרום לסחרחורת ולחוסר מיקוד בראייה? הייתי אצל רופאת א.א.ג שאמרה שזה וירוס ורטיגו. כמה זמן עלול להימשך כזה דבר ? בברכה

05/10/2013 | 20:33 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום שרית סחרחורת עשויה להיות חלק מהמיגרנה. לכן לטיפול ומניעת הסחרחורות יש להתיחס כלמניעת המיגרנה כמו להמנע ממאכלים המכילים תירמין כמו שוקולד, גבינה צהובה ,יין אדום, פיצוחים קפאין וכו. להמנע מרעב כלומר לא לקפוץ ארוחות. ללמוד טכניקות קוגניטיביות ולתרגל פעילות גופנית מתאימה למניעת מתח נפשי וכן להשתדל לישון בשעות קבועות. כל אלה עשויים למנוע סחרחורות ממקור מיגרנה. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)