פלסמה עשיר בתסיות

דיון מתוך פורום  אורתופדיה בשיתוף מדיקס

06/11/2009 | 06:38 | מאת: רחל

שלום. שאלתי- האם הטיפול הזה PRP נחשב כמקובל בטיפול במרפק? האם זה עדיין נסיוני? האם התוצאה של הטיפול דומה לזו של ניתוח והטיפול מחליף אותו? תודה.

06/11/2009 | 16:49 | מאת: ד"ר רון ארבל

שלום טיפול ב- PRP הוא יחסית חדש , אין הוכחות מדעיות ודאיות שהוא עוזר לבעית מרפק אולם חשוב לדעת גם לאיזה בעיה זה מכוון. יש עדויות שהטיפול טוב ל"מרפק הטניסאי" , יש עדויות, אך לא הוכחות מדעיות ודאיות.