דלקת בבייספס שלא עוברת.

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

24/09/2019 | 13:12 | מאת: דביר

אהלן. לפני כמה חודשים התחלתי להתאמן בצורה רצינית לצבא. לאחר קצת זמן התחלתי להרגיש כאב בכתף ימין. עשיתי אולטרסאונד וראו שיש לי דלקת בבייספס. הביאו לי אתופן. הוא העביר את הכאב לקצת זמן.ולאחר כך הכאב חזר. אמרו לי לנוח והכאב רק החמיר ממנוחה. קבעתי תור לפיזוטרפיה אבל התור רק עוד חודשיים. השאלה מה לעשות עם הדלקת? האם היא יכולה לעבור לגמרי? האם אפשר להמשיך לעשות כושר? מה הטיפול המומלץ? תודה רבה!

הטיפול העיקרי הנו מניעה על ידי ביצוע תנועות שאינן גורמות שיפשוף של גיד השריר בתעלה. חשוב גםלבדוק אם הגיד מונח באופן יציב בתעלה שלו.

מנהל פורום אורתופדיה