תרופות דיכאון לכאבי גב תחתון

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

23/09/2019 | 19:21 | מאת: ערן

אני בת 25... סובלת מכאבי גב תחתון מאז שלוש שנים הרופא המליץ לי לעשות פיזיותרפיה ולא לקחת תרופות ההמלצה היתה על סמך התוצאות שקיבלתי ב mri ... בתוצאות הופיע שיש לי שלוש דיסקיות בגב ואחד מהם לוחץ על העצב ויש לי עקמת קלה למרות שאני מרגישה שיש צד בגופי עליו כבד יותר מצד השני ... התוצאות קבלתי בחודש מרץ .אבל עד היום אני סובלת מכאבים ובמיוחד כאשר אני שוכבת או יושבת ... ומרגישה בעייפות וכאב ושריפה ברגליים שלי האם אני יכולה לקחת תרופות לדיכאון אם זה משפיע עלי נפשית ?

דיסקית בין חולתית היא דבר נורמלי. יש כזו בין כל שתי חוליות( בין גופי החוליות). נתיעצי עם רופא המשפחה מכיר אות ךלגבי התרופות

מנהל פורום אורתופדיה