כאב חזק במרפק יד שמאל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

22/09/2019 | 15:07 | מאת: עידן

שלום שמי עידן, אני מתאמן בחדר כושר כבר 7 חודשים, בזמן האחרון התחלתי להרגיש כאבים חזקים במרפק יד שמאל, הכאבים לאט לאט בחודש האחרון מתחזקים, במיוחד בזמן הפעולה של הרמת המשקולות ואחרי שעה בערך כבר נעלם. האם יכול להיות שיש לי דלקת? מרפק טניס? איך אפשר לבדוק את זה? והאם מנוחה מספיקה או שצריך לגשת לטיפול רציני יותר? חשוב לציין שלא כואב לי בחיי היומיום אלא בזמן האימונים. תודה מראש.

האבחנה של סיבת הכאב נעשית עלידי בדיקה בעזרתה ניתן למקם הת הרקמות החולות . מנוחה לזמן קצר) תמיד יכולה לעזור

מנהל פורום אורתופדיה