ביופסיה ע"ש

דיון מתוך פורום  אורתופדיה בשיתוף מדיקס

27/08/2009 | 11:17 | מאת: אורן

שלום רב, בהמשך להתייעצות קודמת. ביצעתי הדמיות רנטגן-תקין, CT-תקין, מיפוי עצמות-קליטה מוגברת באזור T5, וMRI שתוצאותו: "בגוף חוליה D5 משמאל באזור הפדיקול ובזיז הרוחבי השמאלי קיים תהליך הסננתי בעל אות גבוה בT2 נמוך בT1 שנצבע ע"י חומר ניגוד". השלב הבא יהיה ככל הנראה ביופסיה מהחוליה. במה כרוך התהליך הזה? האם אמבולטורי או אישפוז ממושך יותר? האם ישנם סיכונים כלשהם? בברכה, אורן.

ביופסיה עדיף לבצע תחת CT בבי"ח זו פעולה אמבולטורית המתבצעת ע"י מומחים לרדיולוגיה פולשנית תוצאות הביופסיה יכתיבו את המשך הטיפול בברכה ד"ר קינן

27/08/2009 | 19:00 | מאת: אורן

האם בהכרח תחת CT או ניתן גם דרך אולטרסאונד? מה משך ההליך?