בעיות עיכול מעי רגיש דיספפסיה דיספגיה

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

04/01/2020 | 19:09 | מאת: יעל

שלום יש לי עצירות כאונית מעי רגיש דיספפסיה דיספגיה בעיות בהליכה אי יציבות לוקחת נורמלקס וגורם לי לשלשולים גזים לא נעימים בלי סוף מה ניתן לקחת במקומו רזולור יכול לעזור ? בקופת חולים אין מה אקח הסבל נוראי מתקשה גם לשתות כוס מים בבת אחת שעה אחרי השתיה של נורמלקס ואכילה מתקשה ממנו בבליעה גם מתקשה לשתות ולאכול ביחד יש לי לחץ לושט העליונה מלבד התקנת פאג אין פתרון אחר? אני רזה ומיובשת ירדתי ל 47 קג למרות שאוכלת אחרי כל אכילה או שתיה יש כאבים בושט בקיבה שמקרין לגב עליון האם זה בעיות בלבלב ? גסטרוסקופיה תקינה מעכשיו קולונסקופיה תקינה גם אולראסאונד בטן עליונה מה אעשה הסבל נוראי יש לי יובש בפה אין לי אוק יובש ודימום באף צפורניים מפוצלות פיסורה שלא מתרפאת מהגזים ומהשלשולים צניחת רקטום חולשות מהרזון הרב מי יכול לעזור לי סותריי חומצה לא עוזרים לי גם בית החזה כואב אנא הצילו אותי אין לי חיים בלילה יכולה לישון רק עם מירו 15 מג ולוריבן כי יש לי רפלוקס לושט העליונה וביום כל יומיים כאביי תופת

06/01/2020 | 22:46 | מאת: ד"ר קרטר דן

שלום אכן מתוארים תסמינים מרובים וקשים ממליץ על פנייה למרפאה המתמחה בנוירוגסטרואנטרולוגיה והפרעות תנועתיות בדרך כלל מרפאות כאלה יהיו במכוני הגסטרו בבית חולים גדולים

מנהל פורום מעי רגיש