כאב בטן לאחר כל שתית מים ואכילה שמקרין לגב עליון

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

25/12/2019 | 10:05 | מאת: דנה

שלום לדר רציתי לשאול אני סובלת מכאבים כרסום ברום הבטן בושט לאחר שתית מים ו או אכילה יש כאבים ברום הבטן שמקרין לגב עליון שום סותר חומצה לא עוזר הגסטרוסקופיה שעשיתי לאחרונה תקינה גם הביופסיה אין חיידק גם אולטראסאונד בסדר אני מיובשת מאד כל הגוף רזיתי 45 קג במשך 4.5 שנים האף יבש הפה אים בו רוק חלשה בתת משקל לא מצליחה לעלות במשקל יש לחץ מוגבר לושט העליונה בעיות בליעה דיספפסיה איך ניתן לעזור לי מיואשת בחרדה ודכאון מהמצב יש לי קשיי הליכה טרם אובחן פרקינזון איך ניתן לטפל יש לי עצירות חמורה לוקחת נורמלקס שנותן רק קיבה שלשולית מהעצירות יש לי פיסורה צניחת רקטום צריבה בוולווה הכל התייבש כולי מיובשת אין ספיגת מים ומזון כמו שצריך יש כל הזמן גזים בריח לא נעים שגם צורבים בוולוונ ובפיסורה צצבי בכי רע 17.7 b.m.i לא מצליחה לעלות אפילו קג אחד ויש לי לעתים כאביי תופת בקיבה בגב לוקחת אקמול לא עוזר יתכן שזה פוגע בקיבה? נותנת מעט שתן והמים רועשים בקיבה נראית מאד מבוגרת מקומטת כל השומנים יצאו ממני והמים חלשה גם מהרזוןיש לי לפעמים תחושת טרום עילפון ירידת סוכר ולחץ דם יש לי רגישות יתר לתרופות לוקחת לוריבן ומירו ללילה אחרת לא יכולה לישון מהרפלוקס לושט העליונה ובבוקר חצי כדור ציפרלקס שלא עוזר לחרדה מה ניתן לעשות במצבי צפואניי היד מתפצלות מהיובש גם השפה התחתונה בפה שום משחה לא עוזרת קיבלתי סקיפוזיס מהרזון שריריי נחלשו

28/12/2019 | 18:34 | מאת: ד"ר קרטר דן

שלום את מתארת ריבוי תלונות ופגיעה קשה בתפקוד לאור המורכבות מציע שתפני למרפאה המתמחה בנוירוגסטרואנטרולוגיה במסגרת אחד מבתי החולים הגדולים

מנהל פורום מעי רגיש