מיץ עשב חיטה??

דיון מתוך פורום  סרטן ריאה

24/04/2008 | 02:32 | מאת: בלה

לד"ר גיפס שלום, אני יודעת ומעריכה את הסתייגותך מטיפולים אלטרנטיביים שאינם עוברים מחקר ובקרה , ויחד עם זאת אעריך את דעתך- אם אפשר- האם נסיון שימוש בו עלול להזיק לי. אני בת 55- סרטן ריאה ראשוני- דרגה 4 + גרורות בחוט השדרה ( 2 סדרות הקרנות ושלושה טיפולי ארדיה עד כה) , כבד, ראש (ראש- לא הופיעו בסי.טי האחרון אחרי הקרנה). לקחתי קרוב לחודש טרסיבה ואח"כ במהלך החודשיים האחרונים עברתי שני טיפולי כימותרפיה של טקסול וקרבופלטין. תופעות לואי חזקות במערכת העיכול: חוסר תאבון וקשיי אכילה ( ירידה של 16 ק"ג במשקל מאז תחילת הטיפולים- לפני כחודשיים -שלושה) , בחילות, התכווצויות - לרב ללא הקאה, תחושת "גוש חונק" במיקומים משתנים , עצירות ( מהאוקסיקונטין?) חולשה . קראתי היום באתר שמיץ עשב חיטה מטהר רעלים בגוף.- אין ספק שיש לי הרבה ... מה דעתך?? האם עלול להזיק?? תודה רבה מאד!!! בלה.

24/04/2008 | 17:59 | מאת: טיפולים אלטרנטיבים

http://www.doctors.co.il/xFF-List,xFI-1198,m-Doctors,a-Forums.html

29/04/2008 | 19:36 | מאת: ד"ר מיה גיפס

שלום בלה אינני חושבת שמיץ עשב חיטה יכול להזיק. אינני מתנגדת לטיפול הומאופטי לשיפור בהרגשה הכללית ובהתמודדות עם תופעות הלוואי, ובלבד שניתן ע"י רופא מוסמך. התנגדותי היא לכך שמבטיחים ריפוי מסרטן שהוא איננו אפשרי ע"י רפואה משלימה, ובכך מציעים לחולי סרטן תקוות שווא ומנצלים אותם. בהצלחה

06/12/2011 | 06:31 | מאת: שמוליק

היית מוצאת שלל רב של טיפולים טבעיים המרפאים סרטן לחלוטין וללא תופעות לוואי, אחד מהם הוא תרפיית גרשון, שיטה הקיימת כבר 80 שנה רק הלובי של בעלי האינטרסים לשמור את האנשים חולים ולספק להם תרופות יקרות, לא מאפשר לריפוי האמיתי לצאת לאור, דוגמא נוספת ממש כאן לידנו בהדסה ירושלים פרופסור משולם מגלה ה-THC בקנאביס שהוא חומר טבעי ומחקרים רפואיים הראו שהוא יעיל לטיפול בסרטן (וכמובן שאי אפשר לרשום עליו פטנט ולעשות ממנו הרבה כסף..!!!)שאמר חבל שלא נותנים את זה לחולי גליומה, מענין למה!!??

29/04/2008 | 19:51 | מאת: ד"ר מיה גיפס

אני מצרפת קישור למחקר שנעשה ברמב"ם עם נבט החיטה http://www.onein9.org.il/news.asp?cat=4&news_id=13&in=4

30/04/2008 | 21:18 | מאת: בלה

ראשית- תודה רבה לד"ר גיפס ולעונים אני שמחה שיש מחקר בנדון- גם אם לא על כל שלביו עדיין. האם לדעתך המחקר שנעשה לסרטן השד תופס גם למקרה שלי- ריאה+גרורות? האם יהיה מוגזם לבקש "הצעת הגשה"? מכווננת למקרה שלי ולהרכב הכימותרפיה? ( טקסול וקרבופלטין). עד כה-עברתי 3 טיפולים- ולא היתה בעייה בספירת הדם בשניים הראשונים. השלישי החל היום.. תופעות הבחילה היו קשות. האם לחכות לבעיות בספירה או לקחת כ"רפואה מונעת"?? ושוב תודה רבה, .בלה

01/05/2008 | 18:47 | מאת: n

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3372994,00.html

מנהל פורום סרטן ריאה