מישהו שמע על שיטה זו ?

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

17/10/2012 | 16:00 | מאת: מישהו שמע על שיטה זו ?

מכון הסרטן בישראל נרשם במשרד המשפטים של מדינת ישראל באוקטובר 2011 כמוסד ללא כוונת רווח, במטרה להוכיח ולהפיץ ברפואה את שיטה החדשה לריפוי מחלת הסרטן. מטרה הסופית של השיטה היא להשתמש בתרופה אימונולוגית, להשגת החזרתה של מערכת החיסון למצב כמו לפני המחלה, דהיינו למצב זיהוי והשמדת כל תאי הסרטן, ללא ניתוחים וללא כימיאוטרפיה. תוך כדי שהשיטה בבדיקה ונמצאת בתהליך מחקר ופיתוח אנחנו ממליצים את השיטההכללית לאבחון וריפוי מחלת הסרטן ומחלות אחרות של ד"ר אנהיטקרפטיאן אשר החלה את דרכה המופלא משנת 1978. ניסויים רשמיים בגילוי מוקדם של מחלת הסרטן עברו בהצלחה במרכז אונקולוגי "שיבא" , תל השומר . לתכשיר ריפוי מחלת הסרטן כמו לשיטת האבחון נרשמו פטנטים, חותמת של חיידק פרוביוטי נרשם על שמה ונשמר בבנק לאחסון עותקים תכשירים ביולוגיים בעיר וושינגטון ארצות הברית, ובעיר מוסקבה, רוסיה, במכון התקנים ועותקי תכשירים רפואיים ביאולוגיים. שיטתה המיוחדת היא שימוש בתוסף מזון אשרבנוסף לרפואה הקיימת בעזרת תכשיר החדש הטבעי, המחזק מערכת החיסון, גורמת לריפוי מחלות הבאות: 1. סרטן 2. סוכרת 3. טיהור דם 4. פוליפים 5. דלקתשלפוחית השתן 6. דלקת השחלה 7. הערמונית 8. אדנומה (הערמוניתהרחם) 9. ספחת 10. קרוהן 11. לבלב 12. Cholecystitis 13. קוליטיס 14. התכווצויות 15. עצירות 16. שלשול 17. הרעלהממזון 18. החזרהו/אוחיזוקשלהכוחהגברי כל המחלות הללו ואחרות משפיעות לא רק על מצב הרוח שלנו, אלא גם לאורך חיינו. אפילו ציות לדיאטה ותזונה נכונה לא מונעים תחלואה במחלות שונות, כי שאריות המזון שלא עוקלו בגופנו גורמים להתפתחות מהירה של חיידקים מזיקים המרעילים את הגוף וגורמים למחלות. אתם לא יודעים מה לעשות? אפשרי והכרחי לפנות אלינו לקבלת העזרה והעברת אבחון וריפוי למניעת המחלה או ריפויה בשלב המוקדם ככל שאפשר. אבחון לגילוי מוקדם של מחלת הסרטן בשיטת ד"ר אנהיטקרפטיאןPHDMD מהותו של האבחון הוא גילוי רמת השמדת תאי סרטו בגוף הבריא באחוזים אשר בערכה מ- 100 אחוז ולמטה מאובחן מצבו של הנבחן. האבחון קובע תהליך התפתחות גידולים ממאירים, וכמו כן משתמש למעקב לאחר הניתוחים אצל חולי סרטן ומצב המחלה בכל שלב. קיים מדד המאבחן תחלואה במחלת הסרטן, והוא גם מהווה מדד לקביעת מצבו של הגוף, האם המחלה מתקרבת (כאשר ערך המאובחן הוא יותר מערך התחלואה), או התדרדרות המחלה (כאשר ערך המאובחן פחות מערך התחלואה). האבחון מתבצע מדגימת הצואה לא פחות מגרם אחד (1 רגם), אשר מתווסף במבחנה ו/או אריזה הנמכרת בבתי מרקחת, ו/או מצוידת באמצעי קירור, ואשר נמסר לנו או נשלח אלינו באמצעות מערכות משלוח מהיר, לכתובת בתיאום מראש. מחמת נוחות השיטה אפשר לשמשה לאבחון שיטתי של כלל האוכלוסייה כאמצעי החשוב ביותר למניעת תחלואה בסרטן ו/או ריפוי מידי לאלה שבסיכון או אובחנו כחולים. מהות שיטת הריפוי של ד"ר אנהיטקרפטיאןPHDMD ד"ר אנהיטקרפטיאן מציעה שיטה מיוחדת והיעילה ביותר למניעת תחלואה בסרטן ולריפוי המחלות באמצעות תכשיר אוקרין (OKARIN), ו/או בשלבים מוקדמים של גידולים הממאירים, בריכוז הנקבע על ידה, וזאת ללא כימיאוטרפיה וללא הקרנות. אוקרין מסוגל לרפא אפילו גרורות, למנוע תופעות לווי אם החולה החל תהליך כימיאוטרפי ו/או הקרנות. התכשיר מיוצר במעבדות חי מורשות על בסיס רישיונה הבלעדי של ד"ר אנהיטקרפטיאן. ריכוז התכשיר נקבע ע"י דוקטור מתוצאות האבחון. משך הטיפול בין חודש לשלושה חודשים בהתאם לתוצאות האבחון. בתום הטיפול רצוי לעבור אבחון חוזר. בנוסף, אוקרין מחזק מערכת החיסון, מונע נזקים מחילוף חומרים בגוף, מחזיר מצב הבריא במערכת העיקול, מצב פיזיאולוגי, ביאוכימי, משחזר את המקרופלורה, מחזק פעילות אנטיסרטנית, מונע התדבקות בחיידקים ומשחזר כוחות הגוף להילחם במחלות בכוחות עצמי, והסרטן לא יחזור.

לפי התאור הנ"ל מדובר ב OKARIN ולא בUKRAIN. אוקראין זה חומר המשלב צמח מרפא עם חומר כימי אשר פותח על ידי רופא רוסי היושב בוינה. על האוקרין לא שמעתי מימי וגם חיפוש בגוגל לא העלה כל ממצא. גם על ממציאת השיטה ד"ר אנהטקרפטאין לא שמעתי מימין לי נראה שמדובר במשהו הזוי ד"ר יוסף ברנר

10/01/2013 | 07:39 | מאת: דניאל יעקבסון

- אין באינטרנט...

08/12/2014 | 21:30 | מאת: ניקול

אם כן, אשמח אם תחזור אלי.

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן