לא מתעורר אחרי הרדמה ממושכת שבועיים

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

22/09/2018 | 07:23 | מאת: רינת

בן 70 יומיים לאחר ניתוח מעקפים עשה דום לב . עבר החייאה מוצלחת ולאחר מכן שוק ספטי . בקטרמיה בגם. בחתך ניתוח ודלקת ריאות. התייצב לבבית ללא תמיכה. מונדם ומורדם .כבר 3 ימים ללא דורמיקום. אולטיבא הוחלפה לפנטניל מאתמול . ct ראש לאחר שוק ספטי הדגים ארוע מוחי מצד שמאל במח. ואכן מזיז רק פלג גוף שמאל קצת לאחר הפסקת דורמיקום. כעת פותח עיניים אך בוהה . מה הסיכוי להתעוררות מלאה ? כמה זמן יקח? תפקודי כליות בהחמרה .

25/09/2018 | 10:59 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, תקופת ההתעוררות יכולה להימשך שבוע ואף מעבר לכך ותלויה בנזק מוחי שנגרם ובזיהום בגוף. בנוכחות אי ספיקת כליות, השפעת תרופות הרגעה מתארכת. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב