עצירת משקל במהלך דיאטת הרזיה

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

02/08/2020 | 11:08 | מאת: ירון

שלום, לפני כ-8 שנים עשיתי ניתוח שרוול קיבה, שקלתי 135 ק"ג ולאחר כחצי שנה ירדתי ל-80 ק"ג. בשנה האחרונה השמנתי והגעתי ל-111 ק"ג. התחלתי דיאטה של כ-1000 קלוריות ביום ללא ליווי דיאטנית. מתחילת יוני רזיתי 13 ק"ג. בשבוע וחצי האחרון המשקל נעצר על 97-98 ק"ג, כל הזמן עולה ויורד במאות גרמים, למרות שאני עדיין נמצא באותה דיאטה ולא חורג. מבחינת פעילות גופנית, כחצי שעה הליכה ביום. מה הסיבה לכך ואיך אפשר לעזור לגוף להמשיך בירידה?

שלום ירון, פורום זה אינו מיועד לייעוץ אישי. מחקרים מראים כי אנשים שלא נמצאים במעקב דיאטנית לאחר ניתוח שרוול עולים במשקל, ומתקשים לרדת חזרה באופן טבעי. ישנה חשיבות להיות מלווה ע"י איש מקצוע, ולא לעשות ניסיונות לבד. במיוחד עם דיאטות בזק של 1000 קק"ל. פנה לדיאטנית בריאטרית- בוודאי תוכל לעזור לך בתהליך מבלי לעשות נזק מטבולי. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר