ח.פולית גדלה פי 3 בלי תוסף

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

09/03/2020 | 22:17 | מאת: שני

שלום, בבדיקות דם קודמות החומצה הפולית שלי יצאה 3.7 ng/ml וזה נחשב חוסר... לא לקחתי כדורים.. בבדיקת דם היום יצא לי מעל 10 ng/ml שזה עודף... איך אפשר להסביר את העליה הזו? בנוסף, אני מרגישה חולשה, עייפות קיצונית, הרדמות ברגליים, זרמים ברגליים, שכחה ובלבול... מלחיץ אותי קצת במיוחד השכחה והבלבול... וכל הערכים בבדיקת דם תקינים (מגנזיום, ברזל, סידן, ח.פולית, b12) ואפילו טובים מאוד... דברים שפעם היו חסרים כמו b12 וח.פולית הפעם בנורמה לחלוטין... בלי תוספים... אשמח למענה תודה!

שלום שני, איני יודעת את גילך, או הסטוריה משפחתית. בכל מקרה, לא תמיד תזונה או חסרים תזונתיים יכולים להסביר תופעות פיסיות. ממליצה להתייעץ עם נוירולוג. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר