התקנת פאגלללללללללללללללללללללחללללללחחחלללללללללללללל

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

13/02/2020 | 13:12 | מאת: דנה

שלום סובלת מלחץ מוגבר לודט העליונה סותריי חומצה לא עוזרים רזיתי 44 קג האוכל לא נספג וגם המים והדומנים אני דלד ועצמות ומיובשת האף מדמם הציפורניים מתפצלות העיניים לא טובות העור התייבש מאד בכל הגוף יש לי פיסורה שלא מתרפאת בגלל שלשולים לוקחת נואמלקס יש לי עצירות כרונית חולשות תת לחץ גם ירידת סוכר מהתת מדקל מתקשה בהליכה יתכן פגיעה ניורולוגית או פגיעה מההרזיה הגדול יש לי קשיי בלחעה דיספגיה ועכשיו גם הרוק נעלם אז עוד יותר מתקשה לבלוע יש לי כאבים חזקים בקיבה בושט אחרי כל אכילה שתיה בשכיבה האוכל תקוע קצת בגרון יד גם ליחה בגרון ואז יש תחושת חנק האם התקנת פאג יכולה לפתור את בעית ההזנה לא מעונינת כל כך השאלה אם יש פתרון אחר? יש לי כם גזים אינסופיים לא נעימים מלאות בחילות חיי קשים אני בחרדה ודכאון מהמצב בתודה

שלום דנה, את מתארת מצב מאוד מורכב, רפואית ותזונתית. את צריכה להיות במרפאה מותאמת ולעבור הערכה ע"י רופא ודיאטנית להחלטה לגבי מצבך. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר